• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2017

08:33

OVAJ ČOVEK JE ZREO ZA LEČENJE! Jankoviću je Vučić kriv što Bakir Izetbegović Srbima preti novim ratom!

Politika

OVAJ ČOVEK JE ZREO ZA LEČENJE! Jankoviću je Vučić kriv što Bakir Izetbegović Srbima preti novim ratom!

Podeli vest

Lider PSG Saša Janković ponovo je napao Srbiju! Ovog puta ovaj propali političar obrušio se na Tviteru na predsednika Aleksandra Vučića braneći člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića koji je danas najavio da će ta zemlja priznati lažnu državu Kosovo i Srbima u RS zapretio novim ratom

Jankoviću ni malo ne smeta što je Izetbegović u intervjuu za Dojče vele pretio Srbima u Republici Srpskoj novim ratom ukoliko pokušaju da se otcepe od BiH i što je najavio da će Sarajevo priznati nezavisnost lažne države Kosovo, već mu bode oči sasvim očekivana i logična reakcija zvaničnika Srbije.

- Pravljenje nove lažne krize da je Aleksandar Vučić rešava kao "faktor stabilnosti", dok stvarne teme - povećanje poreza u Beogradu, sve veći i nepodnošljivi troškovi života, smanjenje budžeta za obrazovanje i slične, gura pod medijsku blokadu. Politički rijaliti - napisao je bez stida Janković na Tviteru, linkujući ispod ove sramne poruke tekst sa reakcijama srpskih zvaničnika na pretnje Izetbegovića.

 

 

Janković, kako bi iz samo njemu poznatog razloga odbranio Alijinog sina, izmišlja nepostojeće povećanje poreza i troškova života, ne bi li nekako opravdao svoj bestidni postupak.

Uz to ovaj propali političar u svoju bolesnu priču upliće Aleksandra Vučića, iako predsednik Srbije nije rekao ni jednu reč o Bakiru i njegovim pretnjama.

Za pljuvanje sopstvene države Janković je ekspresno nagrađen pohvalnim tekstovima u bošnjačkim medijima.

printscreen

Iz ovakvog Jankovićevog gesta je više nego očigledno da je i Bakir Izetbegović deo zločinačkog plana za izazivanje haosa u Srbiji.

Na kraju, možda je i moguće da Janković zaista ne zna šta radi, ali zato građani Srbije dobro znaju, pa će ga na nastupajućim izborima u Beogradu dostojno nagraditi. A on će po običaju da kuka kao Kalimero i opet izmišlja kako bi opravdao svoj debakl.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17