• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.11.2017

16:02

POTPUNO RASULO U OPOZICIJI! Na Tviteru se pi*karaju, pa se posle mire, za sve gluposti im krive ASISTENTKINJE?!

Politika

POTPUNO RASULO U OPOZICIJI! Na Tviteru se pi*karaju, pa se posle mire, za sve gluposti im krive ASISTENTKINJE?!

Podeli vest

Srpska opozicija očigledno nema pametnija posla nego da se prepucava međusobno po društvenim mrežama, što će im svakako "pomoći" da se izbore za fotelje o kojima godinama sanjaju

I sve dok tako bude, i dalje će moči samo da ih sanjaju. Jer, poslednjih dana su veoma skoncentrisani na to da pljuju jedni druge i optužuju se za sve i svašta.

Ovog puta "nogu je povukao" potrčko Saše Jankovića, Janko Baljak, reditelj i profesor na Fakultetu dranskih umetnosti u Beogradu koji je prozvao DS da nije potisao zahtev Skupštini da se pozove puna posmatračka misija OEBS-a da nadgleda izbore.

printscreen

Na to je, kao da ga je neko iglom ubo na nezgodno mesto, odmah odreagovao lider DS Dragan Šutanovac s tvrdnjom da "njih niko nije zvao" niti im pokazao dokument, da bi još žešći bio njegov mali od palube, Goran Radojev, odbornik DS u Skupština Novog Sada koji je odmah primetio da je reč o "još jednoj nesitini PGS" i zapitao se "ko je protivnik, DS ili AV".

printscreen

Čim je video da je đavo odneo šalu Šutavac se popišmanio i pokušao da spusti loptu, za nesporazum okrivljujući "asistentkinje"?!

printscreen
printscreen

Za sve ovo nema druge reči nego - rasulo! Potpuno!


OPOZICIONO LUDILO MOZGA! Đilas i Šutanovac optužuju jedan drugog da TAJNO RADE ZA VUČIĆA!?

HIT PRIČA: LIDER LDP RASKRINKAO PROPALE DOSOVSKE POLITIČARE! Čeda: OEBS oduvao Jankovića i Jeremića!

LIDER DEMOKRATSKE STRANKE NEĆE U JEDNU KOLONU! Šutanovac: PODRŠKA ĐILASU VODI U PROPAST!

BALJAK JE BLJAK! Jankovićev prilepak na tviteru "hrabro udario" na Vučiča na NAJPROSTAČKIJI MOGUĆI NAČIN!



 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija