• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vidovdan

15.11.2017

19:12

SRBIJU OČEKUJE PAKAO, ZAPAD HOĆE PO SVAKU CENU DA IZAZOVE HAOS: Udarne pesnice IZETBEGOVIĆ I UGLJANIN!

Politika

SRBIJU OČEKUJE PAKAO, ZAPAD HOĆE PO SVAKU CENU DA IZAZOVE HAOS: Udarne pesnice IZETBEGOVIĆ I UGLJANIN!

Podeli vest

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća (BNV) i lider SDA Sandžaka dr Sulejman Ugljanin p(r)ozvao je Vladu Srbije i Evropsku uniju da utvrde datum povlačenja srpske vojske, policije, tajnih službi i pravosudnih organa sa teritorije Sandžaka. To je pokušaj proterivanja institucija Srbije iz Raške oblasti, upozorava analitičar Tomislav Kresović

Nema sumnje da je u pitanju smišljena akcija koordinisana sa nekim stranim faktorima u cilju destabilizacije Srbije. Po retorici i porukama dr Sulejman Ugljanin svoju političku strategiju usklađuje sa inicijativama iz Prištine, Tirane i Sarajeva, ali i sa interesima još nekih svetskih sila koje nastoje da stvore krizu u Srbiji.

Igra na tursku kartu 

Bakir Izetbegović pokušava da aktivira i "turski faktor". Dobro bi mu došlo da moćni Erdogan bude zaštitnik njegove politike, kao što je to svojevremeno bio Erbakan u vreme Alije Izetbegovića. Zato Bakir Izetbegović provocira Republiku Srpsku pokušavajući da ponovo zapali ratni fitilj na Balkanu. Zato je ponovo u BiH sveprisutna antisrpska retorika.

Neprihvatljivi zahtevi

Od zvaničnog Beograda se očekuje da raspiše izbore za organe Sandžaka i uspostavi evropske snage bezbednosti, uključujući i pravosudne organe u tzv. Sandžaku. U pitanju je poistovećivanje Raške oblasti sa aktuelnim dešavanjima u Kataloniji, odnosno promovisanje nevažećeg referenduma iz 1991. godine koji je, navodno, definisao autonomiju Sandžaka kao etničkog prava na širu samoupravu.

STRANI AGENTI POJAČALI AKTIVNOSTI U SRBIJI: Naše službe drže ih pod kontrolom otkriva ministar policije Stefanović!

Ugljanin smišljeno baca "rukovicu u lice" zvaničnom Beogradu pozivajući se na Londonsku mirovnu konferenciju (1992. godine), kada je doneta odluka o formiranju misije OEBS za Sandžak zajedno sa Kosovom i Vojvodinom. Po oceni dr Sulejmana Ugljanina, sve treba da bude u skladu sa pomenutim "referendumom" kada se, navodno, 99 odsto izašlih birača izjasnilo za potpunu političku i teritorijalnu autonomiju Sandžaka sa pravom priključenja jednoj od suverenih republika. 

Namera je da se Sandžak priključi ili federaciji BiH ili Kosovu. Dakle, politika dr Sulejmana Ugljanina, nekadašneg ministra u više vlada Srbije i narodnog poslanika jeste da se Novi Pazar jednom zauvek reši političkog uticaja Beograda.

DODIK: BAKIR IZETBEGOVIĆ JE SRPSKI NEPRIJATELJ BR. 1, iza njega stoji SAD! ZA BIH JE NAJBOLJE DA SE MIRNO RAZIĐE!

Retorika dr Sulejmana Ugljanina je usmerena na privlačenje međunarodne pažnje, ali i smišljenog remećenja dijaloga o Kosovu između Prištine i Beograda. Posebno je značajno da se prolongira uspostavljanje Zajednice srpskih opština na KiM koja ne odgovara prištinskim vlastima.

Zato Ugljanin poručuje: "Pripadnici policije i pravosudnih organa u Sandžaku, bez obzira na veru i naciju, srpski su i fašistički pijuni, pijuni dela srpskog naroda koji su u osnovi četnici i koji žele da proteraju sve što im Rusija naredi, da nema nijednog Bošnjaka, Albanca, normalnog Srbina i Crnogorca na ovoj teritroji".

Beta/fotomontaža

Poslanik i predsednik Skupštinskog odbora za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo Muamer Zukorlić u intervjuu na TV Pink kaže da je: "Dr Sulejman Ugljanin isto pričao 90-tih dok nije ušao u vlast, a potom počinje da hvali Srbiju, govoreći da su svi problemi Bošnjaka rešeni. Onog momenta kada nestane para predviđenog za Bošnjačko narodno vijeće, a to je par stotina hiljada evra, on poteže papir iz desnog džepa i poteže ovakvu politiku".

Po svemu sudeći, reč je o sinhronizovanoj političkoj igri koja nije novijeg datuma. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je početkom ove godine da bi neprimereni susreti lidera SDA Sandžaka dr Sulejmana Ugljanina sa Hašimom Tačijem u "svakoj normalnoj državi" bili sankcionisani na taj način što bi neko pokrenuo inicijativu da se njegova politička stranka zabrani. 

ŽESTOKO! RUSI I KINEZI NA SB UN STALI UZ SRBIJU: Pridružila im se i BOLIVIJA, SAD, Britanija i Francuska brane Šiptare!

Međutim, do toga neće lako doći, jer je opštepoznato da se ne radi o hrabroj i patriotskoj akciji jednog Sandžaklije, već o marionetskim mahinacijama običnog pijuna u rukama svetskih sila.

Koga zastupa Bakir?

Glavni kreatori scenarija balkanske krize su član Predsedništva BiH i predsednik SDA Bakir Izetbegović, predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća dr Sulejman Ugljanin i političke vođe Albanaca na Kosovu i Albaniji. Iza ove političke grupacije stoje pojedini međunarodni mentori koji žele da uzdrmaju BiH, Republiku Srpsku i destabilizuju Srbiju kako ne bi došlo do formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) na Kosovu i Metohiji.

Pozivaju se na Kataloniju

Od zvaničnog Beograda se očekuje da raspiše izbore za organe Sandžaka i uspostavi evropske snage bezbednosti, uključujući i pravosudne organe u tzv. Sandžaku. U pitanju je poistovećivanje Raške oblasti sa aktuelnim dešavanjima u Kataloniji, odnosno promovisanje nevažećeg referenduma iz 1991. godine koji je, navodno, definisao autonomiju Sandžaka kao etničkog prava na širu samoupravu

Nakon agresivnog ponašanja dr Sulejmana Ugljanina i insistiranja na uvođenju sandžačke autonomije, odnosno odvajanja od Srbije, sada se na političkoj pozornici po utvrđenom scenariju pojavljuje Bakir Izetbegović sa tezom kako nije zadovoljan položajem te regije u Srbiji, koju naseljavaju uglavnom Bošnjaci.

OPASNA IGRA! ALBANCI BI DA SA SRBIMA MENJAJU TERITORIJE: Sever Kosova za Preševsku dolinu i stolicu u UN!

Očigledno je da je osnovna Izetbegovićeva politička ambicija da postane "patron" i vođa svih Bošnjaka na Balkanu i da po receptu svog oca Alije primeni politiku "Islamske dekleracije" u Sandžaku kao kriznu, pa ako zatreba, čak i kao ratnu opciju. 

Istovremeno, ne treba zanemariti činjenicu da Bakir Izetbegović gubi ugled među Bošnjacima u BiH, pa pokušava da se nametne kao nekakav sekularni "ajatolah" na Balkanu i spoji Sandžak sa "maticom".

VUČIĆ O PROVOKACIJI IZETBEGOVIĆA: Da sam ja rekao da ću priznati nezavisnost RS - ZAVRŠIO BIH U HAGU!

Pored toga, Bakir Izetbegović pokušava da aktivira i "turski faktor". Dobro bi mu došlo da moćni Erdogan bude zaštitnik njegove politike, kao što je to svojevremeno bio Erbakan u vreme Alije Izetbegovića. Zato Bakir Izetbegović provocira Republiku Srpsku pokušavajući da ponovo zapali ratni fitilj na Balkanu. Zato je ponovo u BiH sveprisutna antisrpska retorika.

oslobođenje

Fanatizovani Bakir Izetbegović smatra da bi u skorije vreme Bosna i Hercegovina trebala da prizna jednostrano proglašenu kosovsku nezavisnost, što je, kako kaže, i dosad trebalo da se učini. 

Ne treba zaboraviti da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pružio ruku saradnje i pomirenja Bakiru Izetbegoviću i Bošnjacima, iako je njegova tajna služba bila organizator fizičkog napada na tadašnjeg premijera Srbije prilikom posete Srebrenici.

STRAVIČNA UCENA SAD! BEOGRAD DA ISKLJUČI MOSKVU IZ PREGOVORA O KOSMETU! U suprotnom biće velikih nereda i na KiM i u Srbiji!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik kaže da je Bakir Izetbegović "najveći neprijatelj Srbije i srpskog naroda". Sada se otvara pitanje opstanka Predsedništva BiH i odnosa Federacije BiH i Republike Srpske, što sve ide na ruku stranom faktoru koji vrši političke pritiske na Srbiju i Republiku Srpsku.

Crana Gora, BiH, Hrvatska i Makedonija udaraju na Beograd

Provokacija Bakira Izetbegovića o tome kako Bosna i Hercegovina treba da prizna tzv. Republiku Kosovo predstavlja pucanj za sinhronizovanu političku akciju Sarajeva, Zagreba, Podgorice i Skoplja.
Bezbedonosne službe došle su do saznanja da će Srbija  u narednom periodu svakodnevno biti na meti regionalnih optužbi kako je pretnja regionalnoj stabilnosti i napretku.
Crna Gora i Makedonija će je optuživati da zajedno sa Rusijom izvodi terorističke akcije u regionu, Sarajevo će otvarati krizu u Sandžaku, dok će Hrvatska biti NATO batina iz EU. Cilj ove akcije je slamanje odnosa Srbije i Rusije sa jedne strane, ali i sprečavanje šire srednje država Srednje Evrope sa Srbijom, a pre svih Mađarske, Slovačke i Austrije. Takođe, može se očekivati proširivanje liste "pro-ruskih" ljudi koji će medijskim i drugim akcijama biti diskreditovani i eliminisani iz političkog i javnog života u Srbiji.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan Skoplje

pre 6 godina

Ovaj Ugljanin moze samo da ga po...I!!! ZIVELA SRBIJA puknite dismani

Luka

pre 6 godina

Srbija ima svoj nastup i stav i ostaje pri tome svidelo se to nekome ili ne.

Helena

pre 6 godina

Treba njih na vreme zatvoriti dok ne izazovu neki haos.

Tito

pre 6 godina

Zasto pakao za Srbiju, mozda samo za Infomer, Pink i SNS?

VIKI MILIDRAG

pre 6 godina

bBez obzira na podršku Zapada Izetbegović i Ugljanin nemau tu moć da prave haos, mogu davati izjave i nebuloze ali nemaju iza sebe ni Srbe, nu muslimane, ni bošnjake...

iki

pre 6 godina

Otvorile su se karte.. Sada Srbija viidi ko joj je prijatelj iskren...

teo

pre 6 godina

Pa svi znamo ko je Bakiru bio otac. On je odgajan da mrzi Srbe

Bombarder

pre 6 godina

Politika i vase fantaziranje o velikoj srbiji polako ali sigurno dolazi na naplatu...ostace samo beogradski pasaluk kao sto je i bilo pred 200 godina...a vi se i dalje zanosite krivim politikama i o toboznjoj pomoci rusije,belosvetskim i vatikanskim urotama umjesto da shvatite da ste vi uzrok svih problema....

Branko

pre 6 godina

Sva sreca pa si ti usamljen slucaj koji ima NATO naocare i samo ti uzivaj u svom filmu, a i slabo si se pojavljivao ovih dana kad je ISTOK imao promociju SUHOJA???!!!

123

pre 6 godina

Sta je Istok? NATO ima 14000 aviona Rusija 3000. O cemu ti pricas?

Bombarder

pre 6 godina

Suhoji i istok su jako daleko...a vi ste u okruzenju...

srbin

pre 6 godina

Fasisticki olosi kao i ti su uzrok svakog problema!!!

Dragan Skoplje

pre 6 godina

Ti pricas za vreme kad su tvoi predci isli u crkvu dok se nisu prodali za kilo pasulja,eee zao mi je za vas.

Darko

pre 6 godina

Pokrecu se odjednom razne stvari koje ne odgovaraju ni Srbiji ni stabilnosti u regionu.

dada

pre 6 godina

Sve je to sa ciljem smisljeno,neko zeli da napakosti Vucicu.

Nikola

pre 6 godina

Izetbegović je dao vetar u leđa Ugljninu. Oni misle da će se Srbija predati lako. Neće Srbiju niko ucenjivati i pretiti. Srbija ostaje Srbija. Protiv mnogo većh sila Srbija je izašla kao pobednik, tako da će i ovo prevazići lako.

ivana

pre 6 godina

Izgleda da su zaboravili kada je Vucic pruzio ruku pomirenja Bakiru i Bosnjacima iako je njegova tajna sluzba stojala iza napada na tadasnjeg premijera Srbije u Srebrenici.. sve se to dojednom zaboravilo.

Nina

pre 6 godina

Nadam se da će naši političari uspeti, na miran način, da izađu kao pobednici iz ovako teške situacije.

Ema

pre 6 godina

Nikakvo iznenađenje! Ne želi Amerika jaku Srbiju, a naročito Srbiju koja ima blisku saradnju sa Rusijom!

penzioner

pre 6 godina

Pozvati ga u beograd na sastanak, loš je put kroz rašku i klizav. a potok plitak.

milos

pre 6 godina

Srbija sa svojim unutrasnjim snagama bezbednosti resava verovatno ovu novonastalu situaciju na pozitivan nacin!

maja

pre 6 godina

Srbija nece dozvoliti stvaranje nestabilnih zona na svojoj teritoriji!

Dragana

pre 6 godina

Jasno kao dan! Ko prati politicka zbivanja nema dilemu oko toga koje je opredeljenje zapada prema Srbiji! Rasparčati je!

max

pre 6 godina

Neće Srbiju destabilizovati ni Ugljanin ni Izedbegović.

Milos

pre 6 godina

Posle Ugljaninove izjave pre neki dan, Bakirova izjava tek nije bila iznenađenje! Ne menja se plan zapada da od Srbije ne ostane nista!

Gaga

pre 6 godina

Svima je nase prijateljstvo sa Rusijom trn u oku mozete samo da crknete od muke to se nece promeniti.

Mara

pre 6 godina

Ja sam mislila da se politicari rukovode pametnom i mudrom logikom a oni su ispod svakog cirkuskog klovna,sramota je sto takvi idioti koji vide samo ono sto im je ispred nosa,(materijalnu korist), brinu o jednom narodu,jadan je taj narod pored njih,treba ih sakupiti na jednom mestu i polupati im te prazne i pohlepne magarece glavudze.\n

ceze

pre 6 godina

Danasnji sastanak Vucica i Mogerinijeve govori samo da je Srbija i dalje drzava koju visoki predstavnici EU favorizuju i zele da postane nova clanica. Uzalud ova dvojica nesto pokusavaju.

Ogi

pre 6 godina

Krece ludilo, ovi ne znaju da stanu, ne zele mir u regionu. Ali mi ne treba da reagujemo na ovakve provokacije, ne sumnjam da ce nasa vlast uraditi najbolje za nas i ono sto je u nasem interesu.

pantelija

pre 6 godina

Sta se ceka ,sta jos Ugljanin treba da uradi i izjavi pa da bude uhapsen kao neprijatelj drzave ,u zemljama koje rade na destabilizaciji Srbije on bi vec odavno trunuo u zatvoru.

Hemera

pre 6 godina

Ne treba donositi takve zaključke ali bi trebalo da Srbija i sve države u regionu sačuvaju integritet. Jasno je Sulejman Ugljenin i Izetbegović žele da se ujedinje i to nije čudno,ali svaki zaključci mogu da odmognu situaciji u Srbiji.

sami

pre 6 godina

Potrbno je biti spreman na svaki scenario.Još uvek su snage koje ž ele da destabilizuju našu zemlju prisutne i čekaju pravu priliku da krenu sa svojim planovima.

veso

pre 6 godina

Hoće Ugljanin da napravi sebi državu, e neće moći.

jeca1995

pre 6 godina

Znaci mi moramo da izbegnem i smirimo sve na svaki moguci nacin.

artist

pre 6 godina

Ugljanin menja mišljenje, kao pokeraš karte.

Filip

pre 6 godina

Srbija će svojom mudrom politikom sačuvati mir , izboriće se za stabilnost regiona. Jasno je ko su piuni SAD, ali nisu oni toliko moćni da izazovu haos uregionu, Srbija to neće dozvoliti.

kiki

pre 6 godina

Jedno je sigurno a to je da ce Srbija sigurno raditi na bezbednosti svojih ljudi, na odrzavanju mira i stabilnosti.

Borko

pre 6 godina

Srbija će da ostane dosledna svom putu. Zapad bez prestanka ovde stvara žarište i poprište, i izaziva nerede i nemire na sve moguće načine. Srbija ide svojim putem.

zoran

pre 6 godina

voleo bih da i oni pocnu da dizu bunu. da ih pregazimo jednom zauvek. janicari...

ime

pre 6 godina

Dzabe im sve. Stabilnost Srbije niko ne moze da ugrozi. Jaci smo nego sto misle.

Kiki

pre 6 godina

Srbija vise ne sme da pogne glavu ni pred kim i da trpi uvrede na svoj racun.

Dragoslav

pre 6 godina

Ugljanin može samo da sanja Snadzak i autonomiju koju nikada neće imati.

Jana

pre 6 godina

Srbija uprkos svemu ovome ostaće stabilna i mirna jer neće dozvoliti centrima moći sa zapada da rasparčuju Srbiju.

Maric

pre 6 godina

Ne mogu nam nista deda Sulejman i alijin otpadak. Ne svidja se nikome sa zapada sto smo svoji, sto smo se opametili, sto nam je bio Erdogan skoro i poslao poruku mira muslimanima pa pokusavaju na otrcane fazone da unesu nemire. Pukli ste!

selektor

pre 6 godina

To je bre ološ smrdljivi. Šta oni misle bre da je Srbija parče papira da je cepka svaka bagra. Kakvi su to maloumnici jadni. Bolje im je da ćute i da se pokriju ušima gnjide jedne.

jeca1995

pre 6 godina

Mi top vec odavno znamo za to smo pripremljeni.

Davor

pre 6 godina

Sta je bre ovo? Svi se okomili na nas? Zar im toliko bode u oci sto se oporavljamo pod komandom Vucica ili sta ?!

Nioslav

pre 6 godina

Svi ti koji su protiv nas , prvo su se najeli naseg hleba i primali su platu Srbije, a sada bi da jer use i cepe. Sramota. !

Dodi

pre 6 godina

Srbija ima podrsku Rusije pre svega, pa svih ostalih, ove sitne duse mogu samo da zele i mastaju propast Srbije, to se nece desiti, Srbija samo jaca na svim poljima!!

Weljko

pre 6 godina

Ugljanin samo moze da sanja o povlacenju srpskih sluzbi iz Raske oblasti.

Dušan

pre 6 godina

Verujem da i Izetbegović i Ugljanin igraju na kartu Turske. Ali, to im neće uspeti, ne odgovara ni Turskoj nestabilnost na Balkanu. Imaju ekonomske interese ovde a svaka nestabilnost to onemogućuje.

Filip

pre 6 godina

Srbija se nece uplasiti od izjava dvojice propalih muslimanskih politicara.

Veljko

pre 6 godina

Sandzak je Srbija Ugljanine ako si zaboravio!

Laskovic

pre 6 godina

Draga gospodo, lav mozda ne pokazuje zube svaki dan al ako ga neko dira on pokazuje svoju snagu. Srbijo digni se iznad situacije i pokazi se kroz pametne poteze.

Draško

pre 6 godina

Vučić bi da gradi autoput Beograd - Sarajevo, a Izetbegović bi rasturio Srbiju. Očigledno je koji autoput treba graditi Novi Grad-Prijedor-Banja Luka-Doboj-Bijeljina-Beograd

Ivana

pre 6 godina

Naša zemlja ima službe kojim ništa ne promiče pa ne mogu ništa. Srbija će i dalje da u regionu bude ključ mira i stabilnosti!

Goran

pre 6 godina

Sandzak nije pravno priznata teritiorija, jer je to istorijski naziv za tu oblast.

RINGISPIL

pre 6 godina

Spanski model. Crvena interpol, ili domaca bajbokana, tacka.

Zivojin

pre 6 godina

Ugljanina momentalno u zatvor. Za ovakve reci mora da odgovara jer javno poziva na separatizam. Samo neka upamti ova Srbija nije jadna kao Tadiceva da moze sa njom da se zeza kako hoce. Ova Srbija je jaka stabilna i mocna a on bolje da bira reci.

jasna

pre 6 godina

srbija je stabilna zemlja na dobrom eu putu i ne moze niko vise da je rusi

lejla

pre 6 godina

Srbija je konacno jaka zemlja sa pametnim ljudima na celu. Pa ne moze Izetbegovic ostvariti sto je zamislio, ne pita se samo on.

zare

pre 6 godina

Ovo više nisu devedesete, Srbija uz pomoć Rusije,za jedan dan bi rešila to pitanje. Zapad se ne bi mešao,jer njih to ne interesuje puno.

kontesanera

pre 6 godina

Neće im uspeti da proteraju srpske institucije iz Raške oblasti.

Mare

pre 6 godina

Ako Srbija nastavi sa ovakvom politikom, nema sanse da nam naude.

Miki

pre 6 godina

Verujem da ce Srbija mudrom politikom znati da prevazidje ove probleme. Bice raznih izazova i provokacija. Sve je to u reziji drugih.

miiki

pre 6 godina

treba ga pustiti da napravi neku glupost,a onda mu je..ti mater za sva vremena!

mikica

pre 6 godina

Ugljanin i Izetbegovic mogu samo da provociraju,ali Srbija nece dozvoliti da se sukobi dogode.

Draga

pre 6 godina

Dvolicno ponasanje Ugljanina i Izetbegovica, njih komotno uporediti sa Jankovicem i Jeremicem, napadaju trenutnu vlast, vrse pritisak lazima na narod a neko ih debelo placa za to. Tako i kod Ugljanina i Izetbegovica izgleda pare "vrte" misli!

pekopeko

pre 6 godina

Sve su to samo puste zelje nekih , ali Srbija je stabilna i samo mogu da sanjaju o nekim nemirima.

Minja

pre 6 godina

Srbija ce ostati pri svojim stavovima i namerama.Ne moze je niko skrenuti sa tog puta

Keri

pre 6 godina

Srbija ce uciniti sve da odrzi mir i stabilnost.Nikakve provokacije i pretnje nece je odvratiti sa tog puta

Ivan

pre 6 godina

Vučić i Rusija će pomrsiti konce Natovskim planovima.

Alisa

pre 6 godina

Srbija ne zeli da se sukobi ni sa jednom drzavom ,a Izetbegovica bi trebalo malo poslati u Hag.

ZNastasic1

pre 6 godina

Niko više neće komandovati srpskom vojskom i policijom sem države Srbije i neće se dozvoliti mešanje u unutrašnje stvari Srbije.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija