• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.11.2017

10:32

NOVO OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA ĐILASU: Veštaci da utvrde da li si otimao sa tri ili sedam prstiju, da li si satirao samo rukama ili si koristio i zube, da li si koristio samo rukavice ili je i čarapa imala posla!

Politika

NOVO OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA ĐILASU: Veštaci da utvrde da li si otimao sa tri ili sedam prstiju, da li si satirao samo rukama ili si koristio i zube, da li si koristio samo rukavice ili je i čarapa imala posla!

Podeli vest

Odgovarajući na optužbe Dragana Đilasa da TV Pink ne poštuje sudske odluke i ponavlja iste laži vlasnik TV Pink Željko Mitrović uputio mu je otvoreno pismo

Otvoreno pismo Željka Mitrovića prenosimo u celosti:

Da si uspeo da od nekada moćne demokratske povorke napraviš u rekordnom vremenskom intervalu demokratski otpad, više nije tajna čak ni za tebe, ali ni za poštene ljude koji su idejama posvetili ceo jedan život

E moj Điki! Pored prekomerne i brutalne materijalne pohlepe, mentalna pohlepa kojom već skoro dve decenije pokušavaš da otmeš zdrav razum normalnima, više nije nikakva dobro čuvana tajna već ogoljena istina vidljiva svima, pa čak i tvojim do jučerasnjim najbližim saradnicima. Danas si u jednom od mnogobrojnih medija pod tvojom kontrolom izrekao gnusnu laž kako ja ne poštujem odluke pravosudnih organa a povodom spora koji si vodio protiv mene. Ne samo da si izrekao laž, već si i izbegao da kažeš da za razliku od tebe koji sedi na nagomilanim milijardama, ja sam neko ko mora da radi svaki dan, da bi svakog meseca obezbedio plate za preko hiljadu zaposlenih i da nisam imao dovoljno vremena da učestvujem u dokaznom postupku koji je podrazumevao i veštačenje koje bi dokazalo da si secikesa, tapkaroš i nosilac medijske korupcije.

Ne kažem da je veštačenje jednostavna stvar, jer bi moralo da utvrdi da li si otimao sa tri ili sedam prstiju, da li si satirao samo rukama ili si koristio i zube, da li si koristio samo rukavice ili je i čarapa imala posla? Nije to lak posao ni za vrhunskog veštaka, ali za pojedine moje navode, veštak uopšte nije bio potreban. Da si uspeo da od nekada moćne demokratske povorke napraviš u rekordnom vremenskom intervalu demokratski otpad, više nije tajna čak ni za tebe, ali ni za poštene ljude koji su idejama posvetili ceo jedan život. 

Da li nije tačno da si relativno skoro sedeo na Vučićevom kanabetu i zapomagao kao i svaki dokoni milijarderski zelenko i nudio sebe i svoje usluge bagatelno i tako bedno da je sve prisutne bilo sramota

Meni lično dugo je trebalo da razumem da prezir koji izražavaš prema ljudima, prijateljima, građanima i celim familijama ustvari nije prezir prema njima već tvoj sopstveni prezir prema samom sebi i to je glavni razlog što pokušavaš da ućutkaš svakog ko je primetio da se u svakom biznisu slabo snalažis i da ti je politika i gradsko vime, kako si ti dozivljavao gradsku kasu, jedini spas.

Kako nema sumnje da ćemo se uskoro sresti na nekom novom suđenju na kome ću ovog puta rado prisustvovati, predlažem da javno ili tajno kažeš šta u mojim navodima nije tačno. Da li nije tačno da si relativno skoro sedeo na Vučićevom kanabetu i zapomagao kao i svaki dokoni milijarderski zelenko i nudio sebe i svoje usluge bagatelno i tako bedno da je sve prisutne bilo toliko sramota da su pojedini od srama stiskali prste na nogama, ili možda nije tačno da si hapsio nevine ljude zarad političkog interesa, znaš da govorim o profesoru Miliniću, ili možda nije tačno da si tvorac korupcije u oblasti medija ili možda nije tačno da si muljao sa profitom zbog brakorazvodne parnice sa svojom suprugom.

Ako imaš primedbe na bilo koji od mojih navoda potrebno je samo da nađeš tri svedoka uključujući bližu i dalju familiju koji mogu da potvrde, da nisi ono što jesi, ili da jesi ono što nisi, a da pri tome ne vršiš pritisak na svedoke, sudije, klijente, oglašivače, njihovu rodbinu i prijatelje, ali ni na druge privredne subjekte koji jedva preživeše tvoju epohu. Ako ne uspeš da nađeš tri svedoka prihvatiću i koliko imaš i u tom slučaju biću spreman da prećutim bar jednu od svojih budućih tvrdnji, a ti izaberi koju. 

Kraj drugog dela. 
Dosledno, Željko Mitrović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!
NBA

Ti si moj brat! Bogdan i saigrač blistali nakon velike pobede!

Košarkaši Atlante savladali su Boston Seltikse u dramatičnom meču NBA lige rezultatom 123:122 nakon produžetka. Jedan od najzaslužnijih za trijumf Hoksa bio je kapiten Srbije Bogdan Bogdanović! Po završetku utakmice, Bogdanov saigrač Dejonte Marej pohvalno je govorio o Srbinu i istakao njegov doprinos u pobedi nad vodećim timom Istočne konferencije!

29.03.2024

16:45

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija