• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.11.2017

19:20

JANKOVIĆ PSIHIČKI OBOLEO?! Ovom čoveku je, po svemu sudeći, POTREBNA STRUČNA POMOĆ!

Politika

JANKOVIĆ PSIHIČKI OBOLEO?! Ovom čoveku je, po svemu sudeći, POTREBNA STRUČNA POMOĆ!

Podeli vest

Tvitom u kome kaže da se u hotelu u centru Beča grči od stresa i besa lider PSG nagovestio da ima ozbiljne mentalne probleme, kažu psiholozi i psihijatri

Propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković po svemu sudeći je načisto "pukao" i ima ozbiljne psihičke probleme!

Janković je u utorak uveče šokirao kompletnu javnost pošto je na Tviteru napisao kako se u hotelskoj sobi u centru Beča grči od stresa i besa!

Pokazao histeriju
Ta poza je karakteristična za porođajne muke žena. Jankovićev komentar mi liči na reči histeričnog i teatralnog čoveka
Aleksandra Janković, psiholog

Čista šizofrenija

Lider PSG je na društvenoj mreži doslovce napisao:

"Celo popodne u hotelskoj sobi u centru Beča zgrčen od stresa i besa na sebe što ostajem u ovome. U toj meri beščasnih, podlih, loših ljudi ni u jednoj ljudskoj delatnosti nisam sreo, a radio sam u raznim pre ovoga, upoznao sve. Nepovlačenje, ne predaja. Inat. Dobri ljudi. CILj", napisao je lider PSG i gotovo iste sekunde izazvao salvu posprdnih komentara, a nisu ga poštedeli čak ni brojni opozicioni lideri, njegovi koalicioni partneri i simpatizeri s javne scene (vidite okvir).

Zbog svog tvita Janković je odmah zaradio i nadimak "grčenik", a dovitljivi tviteraši preimenovali su njegov PSG u "Pokret zgrčenih građana".

Ješić: Šalji ga na lekarski pregled!

Funkcioner DS Goran Ješić, očigledno ponesen Jankovićevim istupom, predložio je juče Zoranu Živkoviću da svoj predlog o obaveznom lekarskom pregledu državnih funkcionera proširi i na lidere opozicije.
- Molim Zorana Živkovića da predlog Zakona o obaveznom lekarskom pregledu državnih funkcionera dopuni istom obavezom i za "lidere" opozicije, neophodno je - objavio je Ješić, na šta mu je Živković odgovorio da je "saglasan".

Psiholozi i psihijatri s kojima je Informer juče razgovarao saglasni su u oceni da je ovakvom porukom Janković nagovestio da ima ozbiljne mentalne probleme. Slavica Đukić Dejanović, ministarka u Vladi Srbije i zamenik lidera SPS, kao doktor neuropsihijatrije kaže da je ovde sve jasno.

- Znate kako se kaže: čistom je sve čisto. Ko u okruženju vidi more beščasnih, i u stresu je i u besu, trebalo bi da se bavi svojom psihom. U stresu i besu se samo može pogrešiti - ocenjuje Dejanovićeva.

Tanjug

čekajtebre!

MILENKO JOVANOV
POTPREDSEDNIK SNS

A zato je Janković proglasio pobedu na predsedničkim izborima, iako je osvojio tek 16 odsto - da se ne bi grčio zbog stresa i besa.

Njeno mišljenje deli i psiholog Aleksandra Janković, koja smatra da je lider PSG pokazao "duboku šizofreniju" i "kompleks niže vrednosti".

- Retko kada muškarac, pa i kad je u ozbiljnom problemu, govori da se grči od bola, da mu se duša rastače i suze roni. Poza grčenja karakteristična je za porođajne muke žena. Njegov komentar mi liči na reči histeričnog i teatralnog čoveka. Neko ko pretenduje da vodi Srbiju mora da pokaže snagu, a ne ovakve slabosti. Šta je hteo da poruči? Da pozove glasače da se grče s njim?! - pita se naša sagovornica.

Ima teške nedostatke

Jankovićeva skreće pažnju i na činjenicu da je predsedniku PSG očigledno bilo veoma važno da se pohvali smeštajem u samom centru jedne evropske prestonice:

Public

mojugao

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ
FUNKCIONER SNS

Jankoviću, bolje je okliznuti se nogom nego jezikom.

- To pokazuje popriličnu malograđanštinu i diskriminatorski odnos prema svima koji tako nešto ne bi mogli da priušte. Očigledno ima potrebu da kompenzuje neki svoj nedostatak. On je i kao zaštitnik građana retko bio među građanima. Verujem da je više vremena provodio u centru Beča. Pošto je mnogo gadljiv na Srbiju i politiku, možda bi mu bilo bolje da tamo i ostane dok se psihički ne stabilizuje - poručuje Jankovićeva.

Njen kolega Jovan Marić kaže da je Jankovićevo ponašanje krajnje atipično za jednog muškarca.

- Nije uobičajeno da čovek svoja intimna stanja i emocionalna raspoloženja tako javno iznosi. Po mom ukusu, to u najmanju ruku nije primereno - zaključuje Marić.
 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija