• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji

16.11.2017

21:58

ZEMANE SRBINE! POLITIČARIMA EU PORUČIO da SKUPE HRABROST i kažu šta zaista misle O OTIMAČINI KOSOVA SRBIJI!

Politika

ZEMANE SRBINE! POLITIČARIMA EU PORUČIO da SKUPE HRABROST i kažu šta zaista misle O OTIMAČINI KOSOVA SRBIJI!

Podeli vest

Češki predsednik Miloš Zeman izjavio je da su dvostruki aršini Evropske unije u pogledu pripajanja Krima Rusiji loša praksa. Kao primer tih dvojakih standarda naveo je Kosovo i Krim

S jedne strane, imate Kosovo, gde su Ujedinjene nacije bile garant, ali ta garancija nije bila obezbeđena, a sa druge strane - Krim, gde je održan referendum. To su dvostruki standardi i to je loše, rekao je on u intervjuu za Tass, uoči posete Rusiji.

Zeman je i ranije više puta rekao da su UN garantovale autonomiju Kosova kao dela Jugoslavije, a da je onda međunarodna zajednica dozvolila bombardovanje Srbije, podseća ruska agencija.

SRBIJA NE TREBA DA STRAHUJE SVE DOK JE RUSIJA MOĆNA: SAD i NATO znaju da BEOGRAD OVOG PUTA NIJE SAM!

Prema Zemanovim rečima, to što je on jedini evropski političar koji je to izjavio ne znači da i ostali nemaju slična mišljenja.

On je zaključio da drugi nemaju dovoljno hrabrosti da to (svoje mišljenje) javno iskažu.

PREDSEDNIK ČEŠKE ZEMAN: Srbi još na Kosovu branili evropske vrednosti!

Češki predsednik će, kako je najavljeno, boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji od 20. do 24. novembra, a razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom planiran je za 21. novembar, napominje Tass.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maksimovic

pre 6 godina

Zeman, na srpskom jeziku znači:"Vreme, vek, stoleće".Često se upotrebljavao u starim narosnim pesmama.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija