• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.11.2017

17:19

SNS PEĆINCI: Opozicija se služi laganjem, podmetanjem i varanjem građana!

Politika

SNS PEĆINCI: Opozicija se služi laganjem, podmetanjem i varanjem građana!

Podeli vest

Srpska napredna stranka u Pećincima odbacila je danas optužbe Nove stranke da stoji iza navodnog upada u porodičnu kuću člana Nove stranke u Pećincima i povezivanja tog slučaja sa bilo kim iz SNS

SNS u Pećincima, takođe, poziva nadležne državne organe da pod hitno ispitaju sve okolnosti u vezi sa dešavanjima u toj opštini i o tome obaveste sve građane Srbije. 

- Šutanovcu i Živkoviću se na svakom mestu i u svakom trenutku priviđaju naprednjaci i Aleksandar Vučić i njihove laži i jeftine predstave za javnost nisu očigledno mogle da zaobiđu ni Pećince - poručuju iz SNS.

SNS navodi da brutalne laži i klasične izmišljotine u vezi sa navodnim upadom u porodičnu kuću člana Nove stranke u Pećincima i povezivanje tog slučaja sa bilo kim iz SNS najbolje govori o tome da "Šutanovac, Živkovic, Janković, Jeremić, Šapić, Ðilas i svi ostali prevaranti i lažovi iz dosovskog šinjela nisu odustali od svojih osnovih načela – laganja, podmetanja i varanja građana".

- Da ova predstava bude još tragikomičnija, kao nekakav krunski dokaz, naveli su to da su navodni napadači opsovali predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, a svi u Srbiji znaju da nijedan naprednjak to nikada ne bi rekao, za razliku od njih iz dosovske garniture koji svakodnevno psuju i vređaju Vučića i njegovu porodicu, jer ništa drugo ni ne znaju da urade.


GRČ GA NE POPUŠTA! Janković tvrdi da je ZGRČENI TVIT IZ BEČA nešto najbolje što je napisao!



SNS poziva sugrađane iz Pećinaca da još jednom pokažu svojim glasovima da je dosovskim lažima i pljačkama mesto u prošlosti, a da za sebe i svoju decu žele red, rad, razvoj i napredak i politiku SNS i Aleksandra Vučića.

Nova stranka negodovala je zbog jučerašnjeg upada nepoznatih osoba u kuću predsednice Opštinskog odbora te stranke u Pećincima Jelene Grujić Ristić tvrdeći da je reč o političkom zastrašivanju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija