• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

17.11.2017

17:50

NEDIMOVIĆ: Uspostavljen red - dosovci to ne shvataju!

Politika

NEDIMOVIĆ: Uspostavljen red - dosovci to ne shvataju!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović izjavio je danas da je uspostavljen red i pravila i da je stoga prošlo vreme kada se sa državnom zemljom u Vojvodini, mešetarilo onako "kako su dosovski kadrovi godinama radili"

- Sada je uspostavljen red i jasna pravila koja su usvojili Narodna skupština i Vlada Republike Srbije, kao i potpuno otvoren i transparentan javni poziv na koji je pristiglo 219 prijava - kaže Nedimović. 

Reagujući na izjavu poslanice DS Aleksandre Jerkov da su odlukom Skupštine Zrenjanina desetine hiljada hektara poljoprivrednog zemljišta u tom gradu dodeljene bez javnog nadmetanja na 30 godina kompaniji "Tenis Invest", Nedimović je rekao da "iako su dosovci vikali da ćemo netransparentno zemlju davati samo strancima, činjenica je da su do sada odobrena samo tri projekta sa učešćem stranog kapitala, od ukupno 18 odobrenih projekata"

SNS PEĆINCI: Opozicija se služi laganjem, podmetanjem i varanjem građana!

Nedimović je rekao i da će svaki dokument sa tom tematikom biti prosleđen skupštinskom Odboru za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu u koji će svi moći da imaju uvid. 

JOVANOV SNS: Stečaj regulisan zakonom, Jeremić iznosi neistine!

- Znam da dosovci to ne mogu da shvate, jer jedino znaju za punjenje vlastitih džepova, ali narodu je itekako jasno da nema razvoja poljoprivrede bez modernih farmi, razvoja kooperacije i prerađivačke industrije - navodi ministar Nedimović. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija