• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.11.2017

14:24

SMEHOTRESNA OPOZICIJA! Radulović poziva građane da ne glasaju za Đilasa i Tadića - NUDI SEBE KAO REŠENJE!

Politika

SMEHOTRESNA OPOZICIJA! Radulović poziva građane da ne glasaju za Đilasa i Tadića - NUDI SEBE KAO REŠENJE!

Podeli vest

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović igra glavnu rolu u nastavku opozicione tragikomedije! Stečajni Radule pozvao je pratioce na Tviteru da ne glasaju za Dragan Đilasa, Vuka Jeremića i Borisa Tadića, "jer su ih 2014. već oterali s vlasti"

- Ako pitate SNS koga bi najradije za protivnika, kazaće vam: bilo koga ko je bio pre nas na vlasti. Razočarani glasači vladajuće većine i apstinenti će teško glasati za ljude koje su oterali 2014.godine. Zašto bismo ih stavljali pred takav izbor? Zašto ne novi ljudi? - napisao je Radulović na Tviteru.

Obraćajući se svojim pratiocima Radulović je bivšu vlast u Beogradu na čelu sa Draganom Đilasom nazvao recikliranim kadrovima:

- Najbolji način da pomognete ostanku SNS-a na vlasti u Beogradu je da borbu protiv njih vode reciklirani kadrovi koji su radili isto to što i SNS, samo pristojnije...

Lider DJB je zatim retvitovao poruku jednog tviteraša, koji takođe govori sve najgore o Đilasu i Tadiću dok su bili na vlasti:

- Jbt, pa Đilas je bio jedan od razloga zašto je SNS uspeo da dođe na vlast. Ljudima se smučili žuti na čelu sa Đilasom i Tadićem pa su glasali protiv i dobili ove ludake. I sad njih treba da menjamo sa ovim prethodnim. Pa ko je ovde lud?...

Beogradski izbori očekuju se tek u martu sledeće godine, do tada će vas na društvenim mrežama zabavljati opozicioni cirkus...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija