• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.11.2017

09:38

NEMOJ I TI DA SE ZGRČIŠ! Vesna Pešić poručila Đilasu: AKO IMAŠ PAMETI - BEŽI OD SAŠE JANKOVIĆA!

Politika

NEMOJ I TI DA SE ZGRČIŠ! Vesna Pešić poručila Đilasu: AKO IMAŠ PAMETI - BEŽI OD SAŠE JANKOVIĆA!

Podeli vest

Sociološkinja Vesna Pešić poručila je bivšem gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu da se kloni Saše Jankovića ako ima pameti!

Pešićka je na Tviteru u nekoliko rečenica objasnila besmisao udruživanja raspale srpske opozicije uoči beogradskih izbora:

- Aleksandru Vučiću može da se parira kao alternativa samo sa leve i politički liberalne strane, nema šanse da ga biješ konzervativnom srpskom idejom. Tu je on šampion! A Saša Janković koalicija sa Vukom Jeremićem je desna i izbacuje ove druge. Đilas treba da odbije Sašu Jankovića, ako Pameti ima!

Beta/Tviter
Đilas se ovim povodom nije oglašavao na Tviteru, a ni na drugim društvenim mrežama. Ali uskoro ćemo saznati da li je poslušao Vesnu Pešić ili je odlučio da se zgrči pored Saše Jankovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija