• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.11.2017

22:08

JANKOVIĆ SE NAČISTO ZGRČIO! Pokret mu se raspada, saradnici ga optužuju, A ON KAŽE DA NEMA KOMENTAR?!?

Politika

JANKOVIĆ SE NAČISTO ZGRČIO! Pokret mu se raspada, saradnici ga optužuju, A ON KAŽE DA NEMA KOMENTAR?!?

Podeli vest

Saša Janković, lider Pokreta bez građana, još jednom je šokirao srpsku javnost! Posle teških optužbi njegovih najbližih saradnika da je od pokreta napravio privatnu firmu, da se za sve pita njegova žena i da su njih dvoje NOVI SLOBA I MIRA, Janković smatra da to nije nešto što bi on trebalo da komentariše?!

Na tvrdnje člana predsedništva PSG Srđana Škora da su on i njegova supruga privatizovali pokret, da su se okružili poltronima i potpuno izneverili očekivanja 600.000 glasača, i nakon apela akademika Dušana Teodorovića da zajedno sa svojom gospođom napusti pokret, Janković je, verovali ili ne, na Tviteru napisao sledeće:

- Potpuno razumem zainteresovanost mnogih da se oglasim, ali ovo nije nešto što ja treba da komentarišem ili na njega odgovaram. To će učiniti Pokret i javnost. 

Iako su njegove, sad već malobrojne pristalice od njega očekivali odgovor na teške optužbe koje su izrečene na njegov račun, Janković je ostao zgrčen.

TOTALNI RASPAD PSG! Oglasio se i Teodorović: Molim bračni par Janković da napusti pokret!

Ali šta drugo očekivati od osobe čija je jedina politika "mrzim Vučića", koji se celo popodne grči od stresa i besa u hotelskoj sobi u centru Beča i koji, na kraju krajeva, tvrdi da Srbija treba da dokaže da su Gračanica i Dečani srpski. 

ČLAN PREDSEDNIŠTVA PSG DAO OSTAVKU: Saša Janković i njegova žena su novi SLOBA I MIRA!

Ništa, jer to nije nešto što treba da se komentariše - to će, kako sam Janković kaže, UČINITI JAVNOST.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija