• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2017

17:09

KAKAV LICEMER I LAŽNI PATRIOTA! Jeremić ćuti o presudi Mladiću, ALI JE POSLAO SVOJE DA GA PLJUJU!

Politika

KAKAV LICEMER I LAŽNI PATRIOTA! Jeremić ćuti o presudi Mladiću, ALI JE POSLAO SVOJE DA GA PLJUJU!

Podeli vest

Propali političar Vuk Jeremić još jednom je pokazao kakav je licemer i lažni patriota! Jeremić, koji sebe u javnosti predstavlja kao zaštitnika srpstva nije rekao ni reč o sramnoj presudi Haškog tribunala Ratku Mladiću, ali je zato svoje najbliže saradnike pustio ga pljuju po društvenim mrežama!

Tako je Jeremićev šef pravnog tima, advokat Vladimir Gajić, danas na Tviteru bez trunke stida napisao sledeće:

- Taj komunistički general Mladić uništio je obraz i čast srpske vojske stečen u balkanskim i dva svetska rata!

Ovaj Gajićev tvit izazvao je lavinu negativnih komentara, pa se u igranku uključio i drugi Jeremićev trkač Vladimir Todorić, koji je retvitovao njegovu sramotu.

Reč je o istom onom Todoriću koji je u martu ove godine sopstvenu zemlju optužio za genocid.

Podsetimo, Todorić u intervjuu za CIA TV N1 više puta ponovio da je Srbija odgovorna za 'genocid' u Srebrenici, a Vuk Jeremić se nije ogradio od ove strašne optužbe.

Odgovarajući na pitanje o propaloj reviziji tužbe BiH protiv Srbije zbog genocida, Vladimir Todorić je doslovce rekao:

- Nisam čuo da je neko pomenuo da je sporan genocid u Srebrenici. Utvrđeno je da se tamo dogodio genocid. Ne samo u presudi iz 2007. godine, već i u brojnim drugim presudama Tribunala za bivšu Jugoslaviju u pojedinačnim slučajevima. To uopšte nije sporno. Pobogu, mislim, desio se genocid i desilo se to da je utvrđena odgovornost SRJ, odnosno Srbije - odvalio je tada Todorić.

Tužno i jadno, čak i za Vuka Jeremića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija