• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

24.11.2017

08:22

ZLA NOVINARKA CNN BILA ZALJUBLJENA U RATKA MLADIĆA?! Kad je general odbio, POČELA JE DA PLJUJE PO SRBIMA!

Politika

ZLA NOVINARKA CNN BILA ZALJUBLJENA U RATKA MLADIĆA?! Kad je general odbio, POČELA JE DA PLJUJE PO SRBIMA!

Podeli vest

Kristijan Amanpur, novinarka CNN koja se proslavila po zlu tokom ratova u bivšoj Jugoslaviji objavljujući najgore laži o Srbima, navodno je bila ludo zaljubljena u Ratka Mladića

Amerikanka koja je rođena 1958. godine, u vreme sukoba u BiH imala je 35 godina. Ona je, kako kažu pripadnici srpskih snaga, jedno vreme doslovno u stopu pratila Mladića, opisujući ga čak i u svojim izveštajima kao "snažnog, markantnog, impresivne građe". General, međutim, nije želeo da ima ništa s njom pošto je bio poznat kao patrijarhalan čovek, privržen porodici i supruzi Bosi.

Njegovo odbijanje Amanpurova je teško podnela i nikad mu to nije oprostila. Po svemu sudeći, od tog trenutka je i okrenula ploču i počela da piše najstrašnije gadosti o Srbima.

U istom tonu nastavila je i ovih dana. Nakon jučerašnje presude Mladiću, objavila je video snimak svog susreta s njim 1993. godine, kada mu je postavila pitanje o mogućnosti da bude optužen za ratne zločine.

Printsceen

- Vi ste snažan čovek, pa možete da podnesete ovo teško pitanje -

kazala je Amanpurova.

Ona je navela da joj je Mladić rekao da "nema veće časti od odbrane svog naroda" i da mu "jedino narod može suditi".

BILA LUDO ZALJUBLJENAU izveštajima nazivala Mladića snažnim čovekom impresivne građe
Šef generalovog obezbeđenja: Tačno je, ta žena ga je jurila!
Potvrdu ovih saznanja stigla je i od Mladićevog šefa obezbeđenja Branislava Puhala, koji je ceo rat proveo s njim. - Sve je tačno. Dobro se sećam Kristijan Amanpur, ona je stalno jurila Mladića. Bila je impresionirana njim, to se dobro videlo i to su znali svi ljudi iz njegovog okruženja. Ipak, nije bilo šanse da bi on i pomislio da ima nešto s njom. On, osim Bose, nije pogledao nijednu ženu. Kada je to shvatila, počela je da pljuje po Srbima na sve moguće načine - kaže Puhalo.

Komentarišući za CNN presudu Mladiću, Amanpurova je izjavila da je on ostao kukavica do poslednjeg trenutka jer nije ostao u sudnici da čuje presudu.

Ona je dodala da je doživotna kazna izrečena Mladiću "najmanje što bi žrtve ovog rata trebalo da dobiju".

- Ovo je pravda za žrtve, nije osveta, žrtve širom Bosne tražile su svoj dan na sudu. Ubijeno je 7.000 njihovih dečaka, braće i očeva u Srebrenici i 10.000 širom Bosne - rekla je za CNN.

Prema njenim rečima, krivica Mladića se nikada nije dovodila u pitanje.

- Bila sam tamo, bila sam tokom svega, nikada neću zaboraviti 1995. godinu, kada su Mladić i njegovi mislili da je pametno da pripadnike UN uzmu kao taoce i iskoriste ih za pogađanje i pregovore. Poznajem ih sve. Poznajem Ratka Mladića, Radovana Karadžića, poznavala sam i Slobodana Miloševića - navela je ona.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija