• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.11.2017

11:08

KRVAVI PETAK U KUČEVU! Zoran ubio poznanika zbog devojke, a ONA PUCALA U NJEGA I TEŠKO GA RANILA!

Politika

KRVAVI PETAK U KUČEVU! Zoran ubio poznanika zbog devojke, a ONA PUCALA U NJEGA I TEŠKO GA RANILA!

Podeli vest

Zapetljani ljubavi trugao u Kučevu odneo je jedan život, a za drugi se bore lekari u ovom gradu

Prva informmacija bila je da je Zoran Jović iz Miljevca teško ranjen u pucnjavi u Kučevu. 

Policija je odmah preuzela rad na slučaju i utvrđivanju svih činjenica i brzo je ustanovljeno da je na Jovića, posle kraće rasprave, pucala iz pištolja Lidija M. 

Međutim tokom daljeg rada na rasvetljavanju činjenica, policija je saznala da je Jović prethodno pucao iz pištolja i ubio Dejana Jovanovića (46) iz Mrčkovca, jer je on navodno hteo da mu preotme devojku Lidiju! 

Jović je ubio Jovanovića u automobilu, a zatim telo izbacio na groblju kod sela Štrpce u blizini Kučeva. Tu je policija i pronasla Jovanovićev leš. 

Prvi rezultati istrage ukazuju da su uzrok tragedije i motiv ubistva poremećeni emotivni odnosi između troje ljudi.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07