• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Politika

25.11.2017

08:52

RASPAD I RASULO MEĐU ZGRČENIM GRAĐANIMA! Sašu Jankovića napuštaju i NAJBLIŽI SARADNICI!

Politika

RASPAD I RASULO MEĐU ZGRČENIM GRAĐANIMA! Sašu Jankovića napuštaju i NAJBLIŽI SARADNICI!

Podeli vest

Uoči jučerašnje vanredne skupštine Pokret slobodnih građana zbog pitanja (ne)slobode, napustile i osnivači Milica Kralj i Tatjana Vojtehovski

Posle serije odlazaka iz Pokreta slobodnih građana, od kojih je poslednji, posle javnog istupanja Srđana Škora, najviše odjeknuo, na jučerašnjoj vanrednoj skupštini PSG-a trebalo je da se podvuče crta ispod dosadašnjih zbivanja i ozbiljno razmotri kako dalje. A crtu su povukli i neki od osnivača pokreta tako što su  rešili da napuste zgrčenog Jankovića!

EKSKLUZIVNO! Ne daj Bože da Jankovići ikad dođu na vlast! INTEGRALNI TEKST OSTAVKE SRĐANA ŠKORA, BIVŠEG ČLANA PREDSEDNIŠTVA PSG!

I NJIMA JE DOSADILO GRČENJE OD STRESA I BESA! Biljana Lukić i Kristina Kovač SHVATILE KO JE SAŠA JANKOVIĆ!

Ono što je izvesno, uz Škora, nešto ranije i akademika Dušana Teodorovića i još nekolicine zvučnih imena, pokret su napustile i rediteljka Milici Kralj i TV autorka Tatjana Vojtehovski, koje su bile među njegovim osnivačima.

- Pokret se udaljio od ideja i vrednosti zbog kojih smo ga osnovali - kaže Milica Kralj za Politiku i dodaje: 

- Verujući i dalje u te iste ideje i vrednosti bilo je neminovno da se i ja, kao slobodna građanka, od njega udaljim. 

I Tatjana Vojtehovski govori slično: 

- U pokret sam ušla jer hoću da budem slobodna građanka. Iz pokreta sam izašla jer hoću da budem slobodna građanka. Od te ideje ne odustajem. I to nema nikakve veze sa politikom. Pitanje slobode je moj životni, a ne politički stav.

Posle ovakavog raspada i rasula, uz optužbe i detalje koje je u jučerašnjem otvorenom pismu o Jankoviću otkrio lider DJB Saša Radulović, potpuno je jasno kakva je budućnost Saše Jankovića. Potpuni politički zaborav.

ŠOKANTNO! JANKOVIĆ JE RADIO ZA TAJNU SLUŽBU DS! Saša Radulović teško optužio lidera PSG!

RADULOVIĆ NASTAVLJA DA OPTUŽUJE: Janković mi je rekao da je VUK JEREMIĆ OD LAVROVA UZEO 5 MILIONA EVRA ZA KAMPANJU!

JANKOVIĆ: Mogu da preuzmem DS kad god hoću, ŠUTANOVAC JE U PANICI DA ĆU MU OTETI STRANKU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija