• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

25.11.2017

12:37

JOVIČIĆ: SNS ostaje za to da se ide samo na gradske izbore

Politika

JOVIČIĆ: SNS ostaje za to da se ide samo na gradske izbore

Podeli vest

Član predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da, iako su njihovi politički protivnici očigledno favoriti na predstojećim izborima za grad Beograd, ta stranka ostaje pri tome da se ide samo na izbore za skupštinu grada

Jovičić je na konferenciji za novinare rekao da će oni pred građane izaći sa realnim podacima i rezultatima koje su postigli u vođenju grada u posklednje 3,5 godine.

U tom smislu Jovičić je naglasio da je dug koji je ostavila prethodna vlast u Beogradu na čelu sa Draganom Đilasom, a koji je iznosio 1,2 milijarde evra smanjen za 500 miliona.

Nabrojao je i da je sada u Beogradu hiljadu gradilišta a da je, kada su preuzeli vođenje grada, tih gradilišta bilo svega 46.

Kako je naveo, urađeno je 280 kilometara vodovoda, 260 toplovoda, 550 kilometara ulica i puteva, četiri nova Doma zdravlja i otvoreno novih 20.000 radnih mesta.

On je napomenuo i da je završena izgradnja Pupinovog mosta, a koju nije pratila ni jedna afera za razliku od izgradnje mosta na Adi.

Jovičić je pozvao Državnu revizorsku komisiju da "uđe u opštine" i proveri poslovanje svih beogradskih opština u poslednjih pet, šest i više godina i vide gde se i kako i na koji način trošio novac građana Beograda.

Pozvao je DRI da prvo ispita poslovanje u njegovoj opštini, pa u svim drugim, ali isto tako i opštine Novi Beograd i Stari grad.

Član predsedništva SNS je na pitanje kako komentariše dešavanja u opoziciji, pa čak i međusobne i svađe unutar stranaka, rekao da to nije pitanje svađa već kredibiliteta, odnosno onoga šta nude građanima - budućnost ili prošlost.

On je naveo da su se Beograđani uverili kako su oni nekada vodili grad, a kako Beograd sada napreduje, razvija se...

Niko iz SNS ne komentariše niti napada njihove porodice, već to rade oni međusobno, a upravo njihovi politički protivnici koriste svaku priliku za napade na predsednika SNS i Srbije i njegovu porodicu.

Kako je rekao SNS će pokušati da građanima prenese sve činjenice o onome što je urađeno u gradu u poslednje 3 godine, dok su svi oni koji su nekada bili predsednici GO DS-a ?ilas, Šapić, svojevremeno kupovali španske tramvaje koji nisu ni mogli da se voze svuda po Beogradu, a što je sada omogućeno.

Na pitanje da li su razgovarali sa koalicionim partnerom SPS o izborima u Beogradu, i kada će predstaviti svoj tim i kandidata za gradonačelnika, član predsedništa naprednjaka je odgovorio da su prosto stalno na terenu, rade, asfaltiraju, razgovaraju u i upoznaju se sa željama građana i da prosto za to nemaju vremena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija