• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

27.11.2017

14:53

LIDER RADIKALA POZIVA NA ISPITIVANJE OPTUŽBI! Vojislav Šešelj: HITNO ISTRAGA O SAŠI JANKOVIĆU!

Politika

LIDER RADIKALA POZIVA NA ISPITIVANJE OPTUŽBI! Vojislav Šešelj: HITNO ISTRAGA O SAŠI JANKOVIĆU!

Podeli vest

Janković mora da kaže sve što zna o 'paralelnoj tajnoj službi'! Koga to oni prate i prisluškuju?! Ovo ne može i ne sme da ostane zataškano i zaboravljeno, poručuje Vojislav Šešelj

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zahteva hitnu istragu o navodnom postojanju paralelne tajne službe koju je osnovao DS, kao i ulozi lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića u njoj!

Tajnu službu
osnovao Rakić

Pokojni Miodrag Miki Rakić osnovao je tajnu službu DS. On je kontrolisao sve političke procese u Srbiji... Vojislav Šešelj

U razgovoru za Informer Šešelj poručuje da bi Janković morao nadležnima da ispriča sve što zna o toj službi, koga to, na koji način i za čiji račun prate i prisluškuju!

Posle tvrdnji lidera DJB Saše Radulovića da mu je Janković i sam priznao da je "špijun DS", Šešelj kaže da lično veruje da su Radulovićevi navodi istiniti.

- Nadležne institucije moraju pod hitno da reaguju i pokrenu istragu o tome šta je radila ta paralelna obaveštajna služba u rukama žutih. Isto tako, Saša Janković mora da kaže apsolutno sve što zna o toj paralelnoj službi koju je osnovao DS. On jasno i glasno mora da odgovori koga to oni prate i prisluškuju, ali i šta je on svih ovih godina radio za njih. Ovo naprosto ne može i ne sme da ostane zataškano i zaboravljeno... - apeluje Šešelj.

Šef SRS kaže da su, prema njegovim saznanjima, demokrate svojevremeno zaista planirale pokretanje paralelne službe koja bi bila jača i moćnija od BIA.

- Pokojni Miodrag Miki Rakić osnovao je tajnu službu DS. On je kontrolisao sve političke procese u Srbiji, kao i kriminalne radnje, a samim tim i ko će biti uhapšen, a ko ne. On je kreirao Srbiju kao mafijašku državu novijeg formata. Janković je pak kao zaštitnik građana imao pristup mnogim informacijama i tajnama države, pa je samim tim mogao da učestvuje kako u formiranju te službe, tako i u njihovim daljim akcijama - podvlači Šešelj, dodajući da Janković sada očigledno radi za strane službe.

- Janković je špijun koji radi za Zapad i njihove agencije. On otvoreno vodi antisrpsku politiku i priznaje genocid u Srebrenici. Međutim, ni Radulović ni on u političkom smislu nisu normalni, niti su uopšte političari - zaključuje Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija