• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.11.2017

12:26

PRLJAVA KAMPANJA CIA TV N1: Napadaju Informer JER SMO OBJAVILI ISTINU!

Politika

PRLJAVA KAMPANJA CIA TV N1: Napadaju Informer JER SMO OBJAVILI ISTINU!

Podeli vest

CIA TV N1 već drugi dan zaredom vodi prljavu kampanju protiv Informera i našeg glavnog urednika Dragana J. Vučićevića. Optužuju nas da vodimo hajku protiv njihove TV, čak i da smo našim pisanjem ugrozili živote novinara i urednika CIA TV N1!?! A istina je da smo se samo bavili istinom, da smo samo objavili činjenice

Takozvane kolege sa N1 naročito je iznerviralo to što smo u ponedeljak u Informeru objavili tekst o "Putinovom zakonu" koji je nedavno usvojen u Rusiji, a prema kome su svi strani mediji koji se finansiraju iz inostranstva u obavezi da se označe kao “strane agenture”.

Zoran Sinko
Jugoslave Ćosiću, aj’ čik i ti tvoj CIA šef Petreus na TV duel! Može i kod vas. Samo da ide uživo”D. J. Vučićević

Napisali smo da bi, ako bi se taj zakon primenio u Srbiji, CIA TV N1 bila označena kao “strana agentura”. I? Šta tu nije tačno?! Šta je tu kampanja, šta je tu ugrožavanje života urednika i novinara?!

Dakle, gospodo iz CIA TV N1, da li ste vi američka televizija i da li je vaš vrhovni šef bivši direktor CIA, general Dejvid Petreus? Jeste. Da li je vaša uređivačka politika otvoreno u funkciji NATO pakta, da li radite u interesu zapadnih centara moći? I to jeste. Da li direktno radite na rušenju vlasti u Srbiji i izazivanju nestabilnosti? Pa, i to jeste. I? Šta je onda problem? Zašto je hajka kad sve to po brojimo i objavimo?!

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević pozvao je danas urednika CIA TV N1 Jugoslava Ćosića na TV duel.

- Jugoslave Ćosiću, aj’ čik mi izađi na TV duel. Povedi i tvog CIA šefa Petreusa. Biraj i vreme i mesto. Može i kod vas u "stranoj agenturi". Imam samo jedan mali uslov, da emisija ide uživo - poručio je Vučićević. 

Čekamo odgovor Jugoslava Ćosića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija