• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.11.2017

14:29

KOLEGIJUM TELEVIZIJE PINK: List ’DANAS’ imao BOLESNI CILJ Da dokaže da je PREBIJANJE NOVINARKI PRIHVATLJIVO!

Politika

KOLEGIJUM TELEVIZIJE PINK: List ’DANAS’ imao BOLESNI CILJ Da dokaže da je PREBIJANJE NOVINARKI PRIHVATLJIVO!

Podeli vest

Pismo kolegijuma Televizije Pink povodom sramnih tvrdnji lista "Danas" da su teške povrede novinarki Pinka Gordane Uzelac i Mare Dragović izmišljene prenosimo u celini:

Zloupotreba i manipulacija sa radnim dijagnozama, za list "Danas" imala je bolesni cilj da dokaže tezu, da je prihvatljivo prebijanje novinarki TV Pink, ako za posledicu nema smrt.

U ogavnoj političkoj igri, list "Danas" ta samozvana perjanica srpskog slobodumnog novinarstava, od žrtava zapravo hoće da napravi folirante i dželate. 

Naše pretučene novinarke, list "Danas", bez griže savesti i trunke profesionalnosti, koristi u svom prljavom ratu, protiv aktuelne vlasti.

Za političke komesare srpskog novinarstava nekadašnjeg Kurirovog kolumnistu i aktuelnog urednika "Danasa", Dražu Petrovića i predsednika NUNS-a, Slavišu Lekića, legitimno je prebijanje novinarki PINK-a, samo da za posledicu nema smrt. 

U čemu se onda list Danas i njegov urednik i predsednik NUNS-a razlikuju, od Ljoticevih sledbenika Dveri. 

Verovatno, što Danasov omiljeni sagovornik i političar, lider Dveri Boško Obradović, smatra da novinare možeš tući do mile volje bez obzira na posledice, a ova dvojica humanista samo ako se ne oduzima nečiji život.

Da li je to ta "Danasova" i NUNS-ova proklamovana zaštita novinara ili borba protiv medijskog mraka. 

Možda smo mi neobavešteni, da su Dveri raspisale konkurs za projektno finasiranje, na kome list "Danas" učestvuje, pa je delimično prihvatio vrednosti Ljotićevih sledbenika. 

Ako je to ta sloboda, profesionalno novinarstvo i vrednosti za koje se zalaze list Danas, onda zavređuje tiraž koji ima. 

Postavljamo pitanje kolumnistima ovog lista, Borki Pavičević, Svetislavu Basari,Nataši Odalović, Radetu Radovanoviću, Cvijetinu Milivojeviću, Božidaru Andrejiću i drugima, da li se oni saglasni sa ovakom uređivačkom politikom "Danasa" koja opravdava prebijanje novinara. 

Kolegijum TV Pink 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija