• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2017

12:28

VUČIĆ o prljavoj kampanji protiv novinarki Pinka : JE L' TREBALO VILICU DA IM POLOME?

Politika

VUČIĆ o prljavoj kampanji protiv novinarki Pinka : JE L' TREBALO VILICU DA IM POLOME?

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas zastrašujućim to što se opravdanje za one koji su naneli povrede dvema novinarkama televizije Pink nalazi u veštačenjima da je reč samo o lakšim telesnim povredama

On je, odgovarajući na pitanja novinara posle polaganja kamena temeljca za izgradnju hotela "Mona Plaza", rekao da je to što se dešava i kroz šta moraju da prođu novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović zastrašujuće.

- Ta vrsta kampanje, gde je dozvoljeno bitagama i barabama da nokautiraju devojke je poziv da tako nastave. Trebalo je vilicu da im polome, pa da mogu da se pohvale najvećim povredama - kritikovao je Vučić.

On je rekao da bitange nisu novinarki slomili vilicu, već je "samo" nokautirali.

- Pogledajte koliko je snažna ta devojka za te barabe i fašiste. Ti fašisti koji sada traže opravdanje u veštačenjima da su samo lakše povrede. Oni su nokautirali devojku - podsetio je predsednik.

Dnevne novine "Danas" objavile su da novinarke Pinka, koje se napadnute na protestu Dveri 16. septembra, nisu zadobile teške telesne povrede, pozivajući se ma izveštaj sudskog veštaka Branimira Aleksandrića.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija