• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informe.rs

30.11.2017

16:26

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA gospodi iz Danasa: Od povreda Goce i Mare gore su samo povrede u vašim glavama!

Politika

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA gospodi iz Danasa: Od povreda Goce i Mare gore su samo povrede u vašim glavama!

Podeli vest

Vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović reagovao je na višednevne neistine koje na račun novinarki TELEVIZIJE PINK iznosi list Danas!

Poštovana gospodo,

ne znam kakve su povrede za veštake, ne znam kakve za list Danas i sve ostale hejtere svega što ne misli kao oni, ali znam da je reč o mojim novinarkama, i da je svaka njihova povreda za mene, kao vlasnika Pinka, i za sam Pink, u kojem rade, teška i takva će i da ostane.

I teška je za svakog normalnog u Srbiji, za svakoga ko ne misli da su razlike razlog za udarce, za svakoga ko ima iste aršine u merenju pravde, kao i za svakog novinara kojem novinarstvo nije ideologija, nego posao.

KOLEGIJUM TELEVIZIJE PINK: List ’DANAS’ imao BOLESNI CILJ Da dokaže da je PREBIJANJE NOVINARKI PRIHVATLJIVO!

I ja se nikada nisam ni sprdao, niti dovodio u pitanje nesreću, povredu, ili smrt bilo kog novinara, bilo koje redakcije, i neću dozvoliti da bilo ko to radi novinarima moje redakcije.

Zato, šta god da pričate i pišete, pričate i pišete o sebi. Gordana i Mara jesu teško povređene, još teže ponižene i uvređenje, a sve to zajedno manje je samo od povreda u vašim glavama.

Ali, neka, tom povredom samo sebe ponižavate i slobodno nastavite to da radite.

Zeljko Mitrović, direktor i glavni i odgovorni urednik TV Pink.

(VIDEO) SRAMNO! List DANAS je s namerom ugrozio demokratiju u Srbiji i pokušao da naruši integritet TV Pink!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gramatika

pre 6 godina

uvek su govorili ne veruj coveku koji ima silikone u usnama sta je to trebalo ovome gospodinu i kako sad da mu verujemo crni

Milan

pre 6 godina

To znaci da novinari „ Danasa" slobodno mogu da se tuku!?

Draganab

pre 6 godina

List Danas je za svaku osudu sobzirom da izvrce ruglu novinarke Pinka

Igor Marić

pre 6 godina

Sramota je to što radi redakcija lista "Danas". Da li neko od njih ima majku,sestru ili suprugu?Kako bi se osećali da je neka od njih bila u ulozi napadnutih novinarki.

Rade Stanković

pre 6 godina

Радомир: Митровић свим жаром брани новинаре од нападача и оних који би да такве нападе оправдају. То не само да није спорно него је и похвално. Само, има једна ситница. Он каже "моје новинарке"...Ту није у праву. Требало би да каже "Новинарке моје телевизије". Без својатања новинара, молим...

Maki

pre 6 godina

Pa jel radi Mitrovic nesto..ili samo pise neka otvorena pisma..

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija