• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.12.2017

20:48

25 MINUTA 'KONTRAVIZIJE' LAVA PAJKIĆA POTPUNO IZLUDELO ŽUTU OLOŠ ELITU! Na Tviteru naprosto pucaju od muke!

Politika

25 MINUTA 'KONTRAVIZIJE' LAVA PAJKIĆA POTPUNO IZLUDELO ŽUTU OLOŠ ELITU! Na Tviteru naprosto pucaju od muke!

Podeli vest

Emisija Kontravizija, autora Lava Grigorija Pajkića koja je emitovana na TV Pink, na najduhovitiji mogući način raskrinkala je takozvanu "žutu Srbiju" i pokazala svo njihovo neznanje i bahatost. A zbog toga su oni Tviteru digli kuku i motiku da na najgori mogući način naruže ovu emisiju i njenog autora... Predvodnici tviter linča su, naravno, jedan šlager pevač, jedan bivši glumac i jedan takozvani političar

U to ime pevač Vlado Georgiev, koji je blizak prijatelj šoumena Ivana Ivanovića, a još bliži prijatelj zgrčenog Saleta je napisao:

- Hoćeš da pomogneš nekom od srca, dođe govno malo i sere po svima. Na zdravlje i spasenje. 

printscreen

I to mu nije bilo dovoljno, nego je nastavio:

printscreen

Naravno, uskoro mu se pridružio i veliki ljubitelj komike i smeha, ultimativni genijalac Sergej Trifunović sa svojim kvaziduhovitim komentarom.

printscreen

Da bi žuta ološ elita bila u kompletnom sastavu, pobruinuo se i predsednik DS lično. Evo šta je čovek koji vodi jednu stranku u srbiji napisao:

printscreen

Da ne poveruješ!

Podrško ovim "demokratskim" pljuvačinama dali su još neki ugledni opozicioni tviteraši:

- Možda bi i bio duhovit da stavi na glavu neku nakaradnu šeširčinu sa cvetom i uzme štrikeraj u ruke kao njegova mama - glasio je komentar na račun Lava Pajkića i nove emisije na Televiziji Pink.

- Lav Pajkić da se sakrije i grči malo u nekoj mišjoj rupi, možda i zaboravimo ovaj transfer blama - bio je još jedan u nizu Tvitova tužne 'žute Srbije'.

(VIDEO) URNEBESNO! KONTRAVIZIJA RASKRINKALA "ŽUTU SRBIJU"! Histerija na Tviteru!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srđan

pre 6 godina

Zaboga, ta emisija je promašaj i imaće samo kontra efekat. Lav je simpatičan, ali ekipa mu je primitivna i to pod hitno treba menjati. Ne možeš se izrugivati građanima, ako ne znaju sve srpske pisce i slikare. Nisu ni dužni da znaju. To je veliki promašaj i potpuno pogrešan pristup, a nije ni duhovito. To mu obavezno prenesite, a komentar ne morate da objavljujete, kao što ni jedan do sad niste.

Aleksandar

pre 6 godina

PINUP @BMALENIC, da je uradio to šta ste vi rekli, bio bi smešan a ne duhovit. duhovitost je mentalna kategorija, kao što je i intelekt, koji kod vas baš ne kipti!!!!.

Ja

pre 6 godina

Vlado G. bi mogao malo da se dusi u Crnoj Gori I da malo manje vredja srbe I Srbiju.Nisam ni u jednoj stranci ali "zuti" vredjaju svaciji intelekt.

smm

pre 6 godina

Nista gore u svom zivotu nisam gledao,ovo je kao trebao da bude neki humor i da se smijem? Kesic je jedan ma koliko nekom bilo drago ili ne.

vj

pre 6 godina

Sve postenjacina do postenjacine ,sve intelektualci kao,sa sramnim vokabularom.Bravo lave samo napred cepaj i raskrinkavaj tu ba..u.

Voja

pre 6 godina

Znači, mali je potrefio u metu kad ih boli. Bravo mali

Vladdimir

pre 6 godina

Pa sad, da je baš na “najduhovitiji način”, i nije... Ali, to je pravo i izbor uredničke politike televizije, kao i njegovo lično pravo da bude duhovit na način koji on smatra prikladnim... Ne verujem da će doživeti veliku slavu stand-up komičara, ali to je činjenica sa kojom će se on lično nositi...Dobro bi bilo kada bi svi učesnici u ovom “dijalogu” izbegli ružne reči i nepristojno izražavanje...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija