• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2017

09:41

​SELAKOVIĆ: Iz EU se prvi put spominju konkretni datumi!

Politika

​SELAKOVIĆ: Iz EU se prvi put spominju konkretni datumi!

Podeli vest

Generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković, povodom izjava evropskih zvaničnika da Srbija može da postane članica EU do 2025, a da do kraja 2019. potpiše Sporazum o sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa sa Prištinom, kaže da se prvi put spominju konkretni datumi, a da Srbija radi na usavršavanju sistema, vladavini prava i drugim oblastima

- Srbija je u mnogim aspektima ispunila uslove koje mnoge nisu kad su ulazile (u EU), a pitanje Kosova i Metohije je centralno pitanje i pitanje koje nijedna država nije imala priliskom ulaska - rekao je Selaković za RTS.

On je ocenio da je to pitanje Kosova i Metohije previše kompleksno da bi se na njega odgovorilo u jednoj rečenici.

- Srbija ima svoje interese i svoje dostojanstvo, mogli ste do sad da vidite koje su naše smernice u rešavanju ovog kompleksnog pitanja i mi ćemo s tom politikom nastaviti - rekao je Selaković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija