• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink

06.12.2017

09:50

(VIDEO) GUJON: Sad i Albanci prete DA ĆE MI PUCATI U GLAVU - plašim se za svoju porodicu!

Politika

(VIDEO) GUJON: Sad i Albanci prete DA ĆE MI PUCATI U GLAVU - plašim se za svoju porodicu!

Podeli vest

Direktor humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon izjavio je danas da su pretnje smrću i poruke mržnje počele da se pojavljuju u komentarima na sajtovima kosovskih medija na albanskom jeziku, te da je u strahu za svoju i sigurnost svoje porodice

- I jutros je bila poruka sa pretnjom ''upucajte ga u glavu''. Nakon te orkestrirane kampanje, dobio sam mnogo pretnji i poruka mržnje od ekstremista u Srbiji, ali pošto se ta medijska kampanja prelila i na kosovske, albanske medije, sada dobijam i od njih pretnje smrću - rekao je Gujon za TV Pink, komentarišući posledice njegovog intervjua za N1 od petka, u kome je doveden u vezu sa desničarskim pokretom identitaraca u Francuskoj.

U poslednjih 24 sata, kako je rekao, mediji na albanskom jeziku su preneli sve što su N1 i "njoj bliski medijski sajtovi" objavili, a ispod toga se, kako kaže, nalazi puno poruka, poput "upucajte ga u glavu".

SRAMOTNO! TV N1 POKRENULA HAJKU NA FRANCUSKOG HUMANITARCA KOJI POMAŽE SRBE: Gujon: Nastavlja se neviđen pritisak na mene, OSEĆAM SE UGROŽENO!

- Kad pročitate tako nešto nije vam baš svejedno, to nije Beograd, to je Kosovo, to je ono najgore moguće, nažalost - rekao je Gujon.

Ističući da se plaši za svoju, ali i za bezbednost svoje porodice, on je naveo da bi već za dve nedelje ponovo trebalo da ode na Kosovo i Metohiju.

Gijon je osudio pretnje koje stižu novinarki N1 Mariji Antić, koja ga je intervjuisala, rekavši da je to nedopustivo i da treba da prestane, ali je zatražio od te televizije da osudi pretnje upućene njemu i da prestane sa kampanjom koja je, kako kaže, uzrok pretnji.

SRAMOTAN NAPAD! FRANCUSKI HUMANITARAC GUJON: Televizija N1 je pokušala da me demonizuje i prikaže kao lošeg momka i SRPSKOG NACIONALISTU!

Francuski humanitarac Arno Gujon gostovao je u petak na TV N1, gde mu je novinarka Marija Antić, osim o njegovom humanitarnom radu na Kosovu i Metohiji, postavljala pitanja o njegovoj prošlosti i povezanosti sa desničarskim pokretom identitaraca u Francuskoj.

I Antić i Gujon su, nakon intervjua, primili veći broj pretećih poruka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija