• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.12.2017

15:39

​DOJADILO NAM ČEKANJE! Za ulazak Srbije u EU tek 38% građana!

Politika

​DOJADILO NAM ČEKANJE! Za ulazak Srbije u EU tek 38% građana!

Podeli vest

Na pitanje agencije "Faktor plus" da li bi Srbija trebalo da bude član Evropske Unije, 38 odsto ispitanika izjasnilo se da je za Srbiju u EU, dok je 35 odsto protiv

Prema rečima direktora te agencije za ispitivanje javnog mnjenja, Vladimira Pejića, poverenje u EU opada, a to pokazuje i minimalna razlika između odgovora "da" i "ne" za Srbiju u EU, dodajući da je razlika sve manja i da je pitanje kada će "ne" biti veće od "da".

- Kurs ove vlasti na čelu sa Aleksandrom Vučićem je put ka EU, što pojačava odgovor građana za da - rekao je Pejić.

Kako je istakao, kada bi njegova stranka postala antievropska, to bi uticalo na građane da promene mišljenje iz evropskog u antievropsko.

- Put Srbije u EU je spor i nesiguran, a to pokazuje i ovo istraživanje - ukazao je Pejić.

Faktor plus




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija