• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

06.12.2017

19:53

TOTALNO RASULO U POKRETU SLOBODNIH GRAĐANA Jankovića su napustili svi!

Politika

TOTALNO RASULO U POKRETU SLOBODNIH GRAĐANA Jankovića su napustili svi!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana i propali dosovski predsednički kandidat Saša Janković ostao je poslednjih dana bez gotovo svih saradnika i potpisnika "Apela 100", sa kojima je pre samo sedam meseci osnovao PSG

Jedan za drugim, Jankovića su napustili svi članovi osnivačkog Predsedništva PSG. Uz optužbe na račun lidera otišli su akademik Dušan Teodorović, novinar Srđan Škoro, dok su se reditelj Goran Marković i građanska aktivistkinja Aida Ćorović povukli iz "privatnih razloga". 

print/youtube

Odmah za njima bivšeg ombudsmana su napustili dojučerašnji veliki obožavaoci: bivši sudija Zoran Ivošević, glumci Nikola Kojo i Bane Trifunović, pevačica Kristina Kovač, spisateljica Biljana Lukić, voditeljka Tanja Vojtehovski, prvi čovek "Lokalnog fronta" iz Kraljeva Predrag Voštinić i rediteljka Milica Kralj, dok se od Jankovića odmah posle predsedničkih izbora distancirao i proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković. 

Promo

Konačno, poslednji koji je glavom bez obzira pobegao od samozvanog lidera opozicije jeste advokat Božo Prelević. Da čitava stvar bude smešnija, isti taj Prelević je pre samo desetak dana izabran za novog člana Predsedništva PSG.

Printscreen You Tube

Mediji spekulišu i da je "izlaznu kartu" iz PSG uzeo i pozorišni reditelj Kokan Mladenović, a da o istom činu razmišlja i pisac Dragan Velikić. 

facebook

- Napustio sam PSG zbog razmimoilaženja. Želim im sve najbolje. Moj zadatak je bio da formiram Gradski odbor PSG za Beograd, i ja sam to i okončao - rekao je bivši funkcioner PSG Božo Prelević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nick

pre 6 godina

Izgleda da su Jankovicevi clanovi bukvalno shvatili izraz "slobodni gradjani"

kaca

pre 6 godina

Jel moguce da od ovih "zvucnih" imena niko ranije nije video ko je zapravo Sasa Jankovic?

Petar

pre 6 godina

Da li se moglo ocekivati nesto drugacije?! Koja je to politika koju zastupa Jankovic?!

Milanko Vitomir

pre 6 godina

Kako stvari stoje , dok dođu gradskiizbori u Pokretu će samo ostati Janković i njegova supruga.

Marko

pre 6 godina

Nasli ste crkvu gde ce bogu da se molite samo vam nedostaje pop.

Obrad Savčić

pre 6 godina

Taj Pokret praktično nije ni počeo da radi a već se raspao.

Maja

pre 6 godina

Pitam se da li je bar Jankoviceva supruga ostala uz njega, i ako jeste, ne verujem da ce dugo!

Vesna S

pre 6 godina

Pa normalno, ko moze da ostane uopste uz coveka koji nema nikakav rezultat, a nema ni ljudskosti ni morala!?!!

Milica

pre 6 godina

Janković sada može da počne izpočetka. Mislim da se bavi nečim drugim.

Milica

pre 6 godina

Kako voli opozicija da ponavlja izreku "ko izađe poslednji neka ugasi svetlo". Jankoviću znaš gde je prekidač.

Radomir

pre 6 godina

Utekose brze bolje jer shvatise sta je u stvari PSG, da je to organizacija u kojoj glavnu rec vode strane institucije, kad su prepoznali samo da su piuni u celoj prici brze bolje pobegose a za Janeza ne brinem nafatirao se taj na racun Slobodinh Gradjana.

ERIKA

pre 6 godina

Napustili ga svi koji su ga do juce najvise hvalili i javno mu se divili. Vojtehovski o Jankovicu pre par meseci: "Pravi gospodin, skroman i posten".

KOTEŽ

pre 6 godina

Ja ne znam zasto se vi cudite, pa uvideli ljudi da je to zao čovek i zločesta žena.

KRISTIJAN

pre 6 godina

Bolje dobar glas, nego zlatan pas. Uh..... ostade pas.

XXL

pre 6 godina

Ko još piše o Ovima likovima osim 'Informera'? (al' text nisam čitao samo komentarišem naslov briga me za Ove).

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija