• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.12.2017

12:36

PREDSEDNIK VUČIĆ: Srbija ne menja stav prema palestinskom narodu!

Politika

PREDSEDNIK VUČIĆ: Srbija ne menja stav prema palestinskom narodu!

Podeli vest

Palestinski ambasador Mohamed Nabhan obavestio predsednika Srbije Aleksandra Vučića o reakciji Palestine na odluku Trampa o priznanju Jerusalima za glavni grad

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, s druge strane, izrazio nepromenjen stav Srbije prema prijateljskom palestinskom narodu, saopšteno je iz pres službe predsednika Srbije.

U saopštenju se navodi da je ambasador Nabhan preneo Vučiću pozdrave predsednika Mahmuda Abasa i obavestio ga o nepromenjivoj odluci palestinske države da čvrsto podržava teritorijalni integritet i suverenitet Srbije, kao i da u međnarodnim organizacijama glasa protiv članstva Kosova. 

Tanjug


Uz zahvalnost za takav stav i prijateljstvo prema Srbiji Vučić je rekao da Srbija ceni tradicionalna prijateljstva i da će njena spoljna politika voditi računa da ih ni u jednom trenutku ne zanemari. 
Dvojica sagovornika su razgovarali o mogućnosti školovanja palestinskih studenata u Srbiji, dodaje se u saopštenju.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ena

pre 6 godina

Međusobno poštovanje i podržavanje jer imamo slične probleme.

Jasna

pre 6 godina

Vucic kao predstavnik vlasti nije prevrtljiv i ne menja odluke cim vetar dune iz drugog pravca.

Mile

pre 6 godina

Bicemo prijatelji i podrzacemo drzave koje podrzavaju nas. Palestina je jedna od njih!

Bojana

pre 6 godina

Palestina ima slican problem kao i mi, naravno da cemo im pruziti podrsku u ovako teskom trenutku!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija