• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

07.12.2017

17:22

REPAC: Nisu moji nalozi na mrežama, podneo sam prijavu

Politika

REPAC: Nisu moji nalozi na mrežama, podneo sam prijavu

Podeli vest

Predsednik opštine Plandište i predsednik opštinskog Odbora SNS u tom mestu danas je rekao da nema svoje profile na Twitteru niti na Youtubu i da ne stoji iza kvalifikacija koje je neko izneo na tim lažnim profilima koristeći njegovo ime

Repac je u saopštenju objasnio da je očigledno da je N.N. lice ukralo njegov identitet i istakao da je podneo krivičnu prijavu za računarsku prevaru protiv N.N lica.

- N.N. lice je ušlo u prepisku sa licem "Ivan Lazarević 78" koji tvrdi da je ratni veteran sa Kosova. Videvši taj članak na portalu, otišao sam u Policijsku stanicu u Plandištu i podneo krivičnu prijavu za računarsku prevaru, ali ću i podnetu tužbu za krađu identiteta protiv N.N. lica koje je bez moje saglasnosti otvorilo profile na društvenim mrežama „Youtube" pod imenim „Mr Jovan Repac" kao i „Twitter" nalog pod imenom Jovan Repac - precizira Repac.

Kako kaže jedina društvena mreža koju koristi je Facebook.

Inače na društvenim mrežama se pojavio komentar u kojem se vređa jedan "ratni veteran sa Kosova", a koji je navodno Repac postavio.

Repac objašnjava i da je dobio poziv od predsednika Srpskih ratnih veterana, Mileta Miloševića, sa pitanjem da li stoji iza tih naloga.

- Rekao sam da to naravno nije istina i bilo mu je drago što je to čuo, jer smo rešili dilemu. Postavio sam pitanje da li poznaje „Lazarević Ivana" i dobio sam odgovor da on kao predsednik Srpskih ratnih veterana ne zna o kome je reč - dodao je Repac i ocenio da je sve očigledno "prljava kampanju koja je usmerena protiv Srpske napredne stranke, ali i protiv mene i moje porodice.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki78

pre 6 godina

Pozdravlja te ratni veteran.Nadam se da ti biftek bio ukusana bogme i tartufi.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija