• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Balkan info

07.12.2017

22:45

SRBIJA ĆE ZA DVE GODINE VRATITI KOSOVO: Bivši savetnik Slobodana Miloševića tvrdi da nas posle pobede Putina očekuje pakao!

Politika

SRBIJA ĆE ZA DVE GODINE VRATITI KOSOVO: Bivši savetnik Slobodana Miloševića tvrdi da nas posle pobede Putina očekuje pakao!

Podeli vest

Nekadašnji savetnik Slobodana Miloševića Zvonimir Trajković tvrdi da će Srbija povratiti Kosovo i sve druge otete teritorije

Povratiće ih više silom, a malo i nekom saradnjom. Kad nekoga žešće pritisnite on hoće da sarađuje, tvrdi Trajković.

Prema njegovim rečima Srbija će jačati zato što jača taj blok zemalja koji je uz Srbiju u svetu.

- Amerika kao velika imperija nepovratno tone. To je nezaustavljiv proces. Kao što je nezaustavljih napredak Kine, Rusije, Indije... Srbija će biti u pobedničkom taboru i zbog toga će vratiti sve svoje teritorije - rekao je Trajković u intervjuu za Balkan Info.

ŠIPTARSKI KRIMINALCI U POKRAJINI U VELIKOM PROBLEMU: Putin na Kosovo šalje specijalce da se obračunaju sa narko-mafijom!

Odgovarajući na pitanje da li je to danas moguće Trajković kaže:

- Ako danas krenete to možda nije izvodljivo ali će za dve godine biti izvodljivo potpuno - smatra on.

(VIDEO) TRESAO SE AMFITEATAR FPN od aplauza Arnou Gujonu posle predavanja!

Objašnjava da četiri meseca pre izbora Putina za još jedan mandat ne očekujte da će se išta drastično desiti.

Printskrin

- On veoma pazi jer ipak ulazi u kampanju. Ali kad Putin u martu dobije drugi mandat tih novih šest godina tek ćete videti šta će biti. Tada ćemo prvi put osetiti šta znači pritisak i sa istoka - upozorava Trajković.

HARADINAJ TRAŽI 17 ODSTO CRNE GORE: Milogorcima su Albanci bili bliži od Srba, sad im PRIZNANJE KOSOVA DOLAZI NA NAPLATU!

Oni će nas, kaže on, uvažavati, razgovaraće sa nama ali ako budemo tvrdoglavi oni će reći 

- E gospodo ovo mora. I to ćemo morati da uradimo - tvrdi.

Jer kao što nas pritiska Zapad, tako će nas i ovi pritisnuti, izričit je Trajković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Info

pre 6 godina

A sta tada, kada se to desi, uraditi sa nelegalno doseljenim Albancima ?.

XXL

pre 6 godina

Videli smo delo Ovog 'savetnika' ostadosmo bez svega ako ovako nastavi.

tvoji franjevac

pre 6 godina

Ти и твоји и слични теби и то ће бити довољно.

Lala iz Banata

pre 6 godina

На сву срећу, има нешто и по Божијој вољи...Ако је то Његова воља, тако ће бити...Ко у Бога не верује ...- нека га се плаши...!! ЈЕР БОГ ЈЕ СПОРЕЋИ - .....АЛИ ...ЗГОДЕЋИ...!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija