• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2017

14:31

ČEDA O JANKOVIĆU I JEREMIĆU: Nije važno što su nesposobni, dok viču MRZIM VUČIĆA - BIRAČI ĆE DA IH KAZNE!

Politika

ČEDA O JANKOVIĆU I JEREMIĆU: Nije važno što su nesposobni, dok viču MRZIM VUČIĆA - BIRAČI ĆE DA IH KAZNE!

Podeli vest

Predsednik LDP Čedomir Jovanović rekao je danas da će ta stranka izaći na lokalne izbore u pet opština u Srbiji, koje su Janković i Jeremić objavili da bojkotuju, kao i da od ta dva predstavnika opozicije očekuje da pozovu građane da glasaju za stranke LDP i DS "koje nisu odustale"

- Ne bih ulazio u motive Jankovića i Jeremića da se dan pred predaju potpisa donosi odluka o bojkotu. Uslovi izbora su isti godinama unazad, čak mi se čini da je sad manje tenzija - rekao je Jovanović.

Kako kaže, od Jankovića i Jeremića očekuje da pozovu građane da podrže LDP ili DS, "jer nisu odustali".

- Mislim da je to dug prema građanskim snagama u zemlji, mi smo na ovakve uslove navikli, ako su se već povukli neka kažu građanima da glasaju za nas - navodi Jovanović.

Kada su u pitanju gradski izbori, Jovanović kaže da je loše za opoziciju što se pred gradske izbore bavi optužbama, te da nije rešenje u klevetama, već u nuđenju rešenja.

- Sad važi da nije važno koliko si nesposoban, samo reci da mrziš Vučića i to je dovoljno, to je matrica, ali to nije rešenje. Osim LDP ne postoji nijedna stranka koja nije sarađivala sa vlašću, a ono što se desilo u PSG treba da bude otrežnjenje za društvo i za tako nešto oni na izborima treba da budu kažnjeni - rekao je Jovanović.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Natasa

pre 6 godina

Od njih se više ni ne očekuje! Oni samo govore i viču, i to je cela njihova rabota!

Starina

pre 6 godina

Eto tebe volimo i za tebe glasamo,svi vi koji ste "demokratski" opredeljeni nemozete da prosvetlite "zatucani" srpski rod da za vas glasa" Mozda jednog dana i hoce ako glasacke kutije budu postavljene u stranim ambasadama!

maja

pre 6 godina

I Ceda sa njima je nesposoban..zna samo da krade !

Boban Rajčić

pre 6 godina

Baš zbog te mržnje prema predsedniku kazniće ih narod definitivno.

Bibi

pre 6 godina

"Mrzim Vučića" nije politika nikada bila niti će biti zato propadaju do samoga dna!

Olivera

pre 6 godina

Opozicija ima lošu poziciju u državi zbog svojih postupaka i ponašaja prema narodu!

Anja

pre 6 godina

Opoziciju narod ne podnosi , a oni nikako to da shvate .

Dragana

pre 6 godina

Cedomir podršku trži da bi ućario par glasova više da se ne izbrukaju totalno.

Anja

pre 6 godina

Opozicija izgleda ocekuje nesto , a da pri tome nista uradili nisu za narod .

Vana

pre 6 godina

To sto oni govore da mrze Vucica, razne uvrede,kletve govori o njima kalvi su ljudi.

Micko

pre 6 godina

Narod je vec imao prilike da se uveri kakvi su oni... losi za sve nas..a dobri samo za sebe.

boki11

pre 6 godina

Ocekivano bi bilo da pred izbore opozicija predstavi svoju politiku i planove koje namerava da ostvari ako im se pruzi podrska na izborima, ali umesto toga od njih se mogu cuti samo reci mrznje prema aktuelnoj vlasti i predsedniku Aleksandru Vucicu, a narod ce im upravo zbog toga pokazati gde im je mesto na predstojecim lokalnim izborima.

Miloš

pre 6 godina

Ovo je neki novi pristup politici Čedomira Jovanovića.

sasa

pre 6 godina

Čedo kome je bitno šta ti još misliš , luzer si.

zdenko

pre 6 godina

Jankovic i Jeremic dan pred predaju potpisa donosi odluka o bojkotu izbora. Svakom normalnom coveku je jasno da nisu mogli ni potpise da sakupe pa zbog toga i ne idu na izbore vec lazu da ce bojkotovati izbore zbog lose izborne atmosfere.

moron

pre 6 godina

I Ceda mrzi Vucica ali ima red u stranci,zna se ko kosi a ko vodu nosi i izlazi na izbore. Nije kukavica bez obzira sto je svestan da ce jedva mozda preci cenzus.

Klipan

pre 6 godina

Da mi je neko rekao da ce doci vreme kada ce Ceda nekome da deli lekcije makar to bila i ova dvojca je mu ne bi verovao.

katja

pre 6 godina

"Sad važi da nije važno koliko si nesposoban, samo reci da mrziš Vučića i to je dovoljno, to je matrica, ali to nije rešenje za pobedu",rece Ceda a zaboravio da kaze da je to vec pravi put za odlazak sa politicke scene. Takve ljude narod ne voli.

Ljube

pre 6 godina

"Mislim da je to dug prema građanskim snagama u zemlji" Nemate vi nikakve šanse sve dok preko 50% građana ove zemlje omalovažavate i smatrate seljačkim snagama koje neće da glasaju za vas "građane", koji ste opljačkali i uništili ovu zemlju.

Palcica2015

pre 6 godina

Mogu da ga mrze koliko hoce ne mogu mu nista.Jankovic i Jeremic nek se sakriju misiju rupu zajesno sa Jovanovicem.

Istina

pre 6 godina

Manse Cedomire propaliteta ajde na manekensku pistu,ima da polude zene za tobom! Promasio si zanimanje, pa ti ko da si Bosanac glup kolonac!

Istina

pre 6 godina

A i ne vredjam nikoga, samo sam odlepila pobedio mi moj kandidat Vucic! Nema vece srece! Bravo za Vucica!!! I nemojte mi vise zahvaljivati!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17