• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.12.2017

16:34

DODIK:  Podška zelenih beretki Izetbegoviću je potvrda postojanja parastruktura u BiH

Politika

DODIK: Podška zelenih beretki Izetbegoviću je potvrda postojanja parastruktura u BiH

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je podrška koju je udruženje "Zelene beretke" uputilo bošnjačkom članu Predsedništva BiH Bakiru Izetbegoviću potvrda da u Federaciji BiH postoje parastrukture

- Nesumnjivo je da je jedna od njih podržala Izetbegovića- rekao je Dodik danas novinarima u Banjaluci.

Udruženje "Zelene beretke" saopštilo je da podržava bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića u njegovom "državničkom stavu" u Beogradu, poručujući da iza njega stoji stotinu hiljada iskusnih vojnika.

Izetbegović je u sredu tokom posete Beogradu, na konferenciji za novinare na kojoj su govorili predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, mimo protokola stao za govornicu i demantovao Čovića, koji je rekao da će BiH u svojim stavovima oko Kosova pratiti politiku Beograda. 
On je naveo da se spoljna politika BiH vodi u Sarajevu, uz uzimanje u obzir stavova susednih zemalja.

(VIDEO) POLITIČARI ZA TV PINK: Bakir Izetbegović je u Beograd došao s namerom da se ne dogovori!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija