• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.12.2017

21:27

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Žalosno je što je Nova stranka u stanju da zbog jeftinih političkih poena širi laži o radu policije!

Politika

POPOVIĆ IVKOVIĆ: Žalosno je što je Nova stranka u stanju da zbog jeftinih političkih poena širi laži o radu policije!

Podeli vest

Pročitajte izjavu Biljane Popović Ivković, državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom saopštenja Nove stranke...

- Žalosno je koliko je Nova stranka, zarad sticanja jeftinih političkih poena, spremna na manipulacije i laži o radu policijskih službenika, koji su profesionalno i u skladu sa zakonom u vrlo kratkom vremenskom periodu rasvetlili krivično delo počinjeno 16. novembra 2017. godine na štetu Jelene Grujić Ristić, predsednice opštinskog odbora Nove stranke u Pećincima.
Zarad istinitog informisanja javnosti ističemo da je njen suprug Dejan Ristić 30. novembra ove godine u policijskoj stanici u Pećincima, u prisustvu javnog tužioca, u postupku prepoznavanja osumnjičenog precizno naveo da "može da prepozna lice sa prilično sigurnim stepenom verovatnoće".

Zbog čega se, kako je to Nova stranka večeras saopštila prilažući zapisnik povodom današnjeg postupka prepoznavanja Osnovnog tužilaštvu u Rumi, Dejan Ristić celih osam dana kasnije predomislio i sada naveo da ne može da prepozna lice, nadamo se da će i samo Tužilaštvo ispitati.
Mogu samo da kažem da Novu stranku i njihovog lidera Zorana Živkovića treba da bude sramota zbog korišćenja ovog slučaja u svrhu političke propagande. Pozivam ih da više ne zloupotrebljavaju rad policije i tužilaštva zarad svojih političkih kampanja i napominjem da je MUP prinuđen da zbog njihovih manipulacija i zarad odbrane rada policijskih službenika koji savesno i profesionalno obavljaju svoj posao objavi dokumenata koja poseduje".

Zapisnik o prepoznavanju osumnjičenog možete preuzeti i na internet sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bole

pre 6 godina

Čim je ovj seljobe iz nove stranke u pitanju narod zna o čemu se radi prevarant bio i ostao kao i celo žuto preduzeće

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija