• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: republika.rs/informer,.rs

09.12.2017

16:12

(FOTO) OPOZICIJA PORNIĆIMA DO GLASOVA! Pajtiću se dopala Pavlovićeva RAŠIRENA PI*KA!

Politika

(FOTO) OPOZICIJA PORNIĆIMA DO GLASOVA! Pajtiću se dopala Pavlovićeva RAŠIRENA PI*KA!

Podeli vest

Dušanu Pavloviću, potpredsedniku stranke Dosta je bilo Saše Radulovića smeje se cela Srbija, a bivši lider DS Bojan Pajtić je oduševljen njegovom "strategijom" za pobedu na izborima

Naime, Pavlović je na svom Tviteru hteo da opljuje po odluci za Budžet 2018. godine, ali se žestoko obrukao i slučajno okačio pornić sa dve gej devojke. I to ne bilo kakav, nego hardkor, tinejdžerke, Čehinje...

- Budžet 2018: Naredne godine plaćamo 18 milijardi dinara za kazne i penale. Skoro toliko "štedimo" na platama ili penzijama. U polemici sa ministrom Stefanovićem saznali smo da niko ne zna za šta se kazne plaćaju - napisao je on i - umesto pravog linka okačio pornić koji je gledao!

Iz čiste pristojnosti, a i zbog pravila na internetu, fotografiju smo morali da cenzurišemo, ali verujte da je reč o više nego eksplicitnoj sceni iz porno filma.

printscreen

Ovaj sadržaj se baš svideo bivšem predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću.

- E pa, kolege profesori, ovako se diže indeks citiranosti. Genijalno, kolega - komentarisao je Pajtić ispod ovog tvita.

printscreen

Nespretnog, nesrećnog i napaljenog Pavlovića, koji je profesor na Fakultetu političkih nauka, i studenti su zbog ovog kiksa zasuli prozivkama.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija