• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

09.12.2017

20:50

JANKOVIĆEVA ŽENA SE BLAMIRALA NA PIJACI: Vređala ljude koji su penzionerima delili senior kartice!

Politika

JANKOVIĆEVA ŽENA SE BLAMIRALA NA PIJACI: Vređala ljude koji su penzionerima delili senior kartice!

Podeli vest

Kako saznaje portal SrbijaDanas.com danas je na pijaci na Novom Beogradu u bloku 44, došlo je do incidenta kada su pristalice Saše Jankovića i njegova supruga Slavica Janković napali ljude koji su ispred Grada Beograda penzionerima delili senior kartice

- Ekipa sa štanda Saše Jankovića, njih sedmoro, prišla je štandu na kom su se delile senior kartice. Imali su foto-aparate i krenuli su da slikaju ljude koji su delili te kartice i građane koji su u tom momentu potpisivali papire. Provocirali su, kao da je bilo spremno unapred, maltretirali su ih psihološki. Kada je devojka sa štanda pokušala da ih slika, jer su i oni nju fotografisali, tu je reagovala supruga Saše Jankovića i prišla joj i napala je uz pitanje zašto ih slika. Kada joj je devojka odgovorila da su oni prvi počeli, Jankovićeva supruga je pitala kako ih nije sramota što rade na tom štandu i varaju ljude. Onda je krenula da im se unosi u lice i mlatara rukama. Bila je bahata i neprijatna u obraćanju prema tim ljudima - rekao nam je jedan od očevidaca.

ČANAK TOTALNO ZGRČIO JANKOVIĆA: Ti si običan POLITIČKI SLEPAC, da ti nije bilo DS ti ne bi ni postojao!

- Štandu je prvo prišao jedan dečko koji je prethodno bio na štandu PSG-a i počeo da viče na penzionere: "Da li vi znate šta popunjavate? To ne možete nigde da koristite!" On je ubrzo otišao, ali su se onda na našem štandu stvorili Jankovićevi ljudi. Krenuli su da nas slikaju i nas koji delimo senior kartice i penzionere koji su tu bili okupljeni. Vređali su nas. Kada smo mi uzeli da slikamo njih, prišla je jedna plava gospođa, odnosno supruga Saše Jankovića i počela da viče na nas, da nas vređa, unosila nam se u lice. Vikala je i galamila na nas - rekli je devojka koja je delila senior kartice, a kojoj se Slavica prema njenim rečima unosila u lice dok je obavljala svoj posao.

Podsetimo, u poslednjih nekoliko nedelja u PSG čiji je predsednik Saša Janković vladala je prava drama kada su Jankovića članovi napustili, a nakon odlaska iz Pokreta rekli su da su PSG upravo napustili zbog takvog ponašanja Slavice Janković.

TOTALNO RASULO U POKRETU SLOBODNIH GRAĐANA Jankovića su napustili svi!

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nataša

pre 6 godina

Ljubomorna žena na uspešne političare,šta ćete.

www

pre 6 godina

Jankovici vredjaju ovo samo govori o njihovoj nemoci.

poljanac

pre 6 godina

Njima je krivo sto se oni nisu setili senior kartica.

Tara

pre 6 godina

Ово је доказ да је Славица искомплексирана особа која не може да прежали што није прва дама Србије.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija