• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fonet

10.12.2017

15:48

RASPAD! Živković: Neću s Jankovićem i Jeremićem, ako oni hoće sa Đilasom!

Politika

RASPAD! Živković: Neću s Jankovićem i Jeremićem, ako oni hoće sa Đilasom!

Podeli vest

Nova stranka na beogradskim izborima neće ući u savez sa Pokretom slobodnih građana i Narodnom strankom, ako njihov kandidat za gradonačelnika bude Dragan Đilas, izjavio je FoNetu Zoran Živković

Na pitanje da li nedavni događaji u PSG mogu da utiču na ostale stranke opozicije uoči izbora u Beogradu, Živković je uzvratio da "ne želi da komentariše te događaje", ali je podsetio da je kandidatura Jankovića na predsedničkim izborima "bila jedna velika šansa za budućnost Srbije".

Priznajući da je sam bio "jedan od najglasnijih motivatora" da se Janković kandiduje, on je ukazao da se "neposredno nakon izbora videlo da tu nema potencijala koji se očekivao, a još gore ni plana šta da se radi dalje".

- Prema tome, to što se tamo desilo logičan je završetak nečega što nije bilo dobro i to je stanje stvari - rekao je Živković i dodao da su u prošlosti "propadali razni pokreti, od Deposa i DOS, do raznih stranaka, pa zbog toga nije propala Srbija".

Upitan da li Novu stranku vidi u savezu sa PSG i Narodnom strankom, Živković je jasan u negativnom odgovoru, ako kandidat za gradonačelnika bude Dragan Đilas.

- Na osnovu onog što se čuje u javnosti, iz izjava predstavnika PSG i Jeremićeve stranke, da će njihov kandidat biti Đilas, mi nećemo da uđemo u tu koaliciju - naglasio je Živković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija