• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

10.12.2017

20:08

DUPLA BRUKA SAŠE JANKOVIĆA: Bez valjanog odgovora na blamažu supruge Slavice, IGNORISAO PITANJA NOVINARA!

Politika

DUPLA BRUKA SAŠE JANKOVIĆA: Bez valjanog odgovora na blamažu supruge Slavice, IGNORISAO PITANJA NOVINARA!

Podeli vest

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, koji se navodno zalaže za slobodu govora i medija, na Dan ljudskih prava ponovo je odbio da odgovara na novinarska pitanja koja mu ne odgovaraju

Incident u kojem je Jankovićeva supruga Slavica zajedno sa aktivistima Pokreta slobodnih građana na pijaci na Novom Beogradu vređala momke i devojke koji su penzionerima delili Senior kartice za ostvarivanje popusta, privukao je pažnju medija.

Printscreen TV Pink

Međutim, na pitanje Televizije Pink da li opravdava takvo ponašanje svoje supruge, za koju su njegovi dojučerašnji saradnici rekli da vuče sve konce u Pokretu, bivši zaštitnik građana nije želeo da odgovori.

- Žao mi je što smo u situaciji da ne možemo da komuniciramo sa Televizijom Pink - rekao je Janković, ne komentarišući ni činjenicu da je nekada rado zvao ekipe naše televizije da prisustvuje njegovim konferencijama.

JANKOVIĆEVA ŽENA SE BLAMIRALA NA PIJACI: Vređala ljude koji su penzionerima delili senior kartice!

Osim što je izgubio poverenje do juče najbližih saradnika i što je na listi potpisnika Apela 100 ostalo njih tek nekoliko, bivši zaštitnik građana ima i sve manju podršku naroda.

ZA SLAVICU I SAŠU JANKOVIĆA PENZIONERI NE POSTOJE: Udruženje penzionera osudilo napad Slavice na pijaci!

To se videlo i u centru grada u Knez Mihailovoj gde je tek poneki prolaznik prišao štandu PSG.

Printscreen TV Pink



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
asid

pre 6 godina

Novinari i ne treba preterano da insistiraju na Jankovićevim odgovorima, on će ih uskoro davati na jednom specifičnom mestu ali ne novinarima!

MilijanaLakić

pre 5 godina

Sve bi to htelo u fotelje jer vole"hleba bez motike"i kancelarije bez obaveza kao što je šetao kerusinu za vreme radnog vremena dok je bio zaštitnik građana

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija