• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.12.2017

12:38

ĐINĐIĆEVA ĆERKA u Vladi Srbije - Koordinatorka u Timu za socijalno uključivanje!

Politika

ĐINĐIĆEVA ĆERKA u Vladi Srbije - Koordinatorka u Timu za socijalno uključivanje!

Podeli vest

Ćerka bivšeg premijera Zorana Ðinđića, Jovana (27), angažovana je u Timu vlade Srbije za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, na poziciji koordinatorke za rodnu ravnopravnost i ljudska prava

Jovana Ðinđić diplomirala je 2013. godine na Fakultetu za medije i komunikacije Univerziteta "Singidunum", na smeru Komunikologija, a završila je master studije iz oblasti socijalne kognicije na koledžu u Londonu.

Od marta do septembra 2016. godine stažirala je u timu za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, gde se bavila pitanjima koja se tiču LGBT populacije, socijalnog uključivanja Roma i Romkinja i inkluzivnog obrazovanja.

Kako se navodi, od oktobra do decembra 2016. stažirala je u grupi za socijalnu inkluziju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a od juna 2017. ona je koordinatorka za rodnu ravnopravnost i ljudska prava - navodi se u njenoj biografiji na zvaničnom sajtu Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva.

Prema podacima na sajtu vlade, tim u kojem je Jovana Ðinđić angažovana nadležan je za jačanje kapaciteta Vlade s ciljem da razvija i sprovodi politike socijalnog uključivanja, zasnovane na primerima dobre prakse u Evropi, kao i da pruža podršku resornim ministarstvima u razvijanju i sprovođenju politika socijalnog uključivanja, uz redovne konsultacije s organizacijama civilnog društva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vuk

pre 6 godina

Naravno,završila kurs (koledj) u Londonu,pa se kvalifikovala za radno mesto u vladi, pored hiljada mladih u Srbiji koji su zaista kvalifikovani,završili državne fakultete sa visokim ocenama i ako imaju sreće prodaji pljeskavice na cesti. Bravo gospodine Vučiću!

djole

pre 6 godina

Zašto da ne,verovatno je nasledila mnoge stvari od oca

doktor

pre 6 godina

Devojke ugledajte se na doticnu,ne na tijanu ajfon i mimi mercedes.

maja

pre 6 godina

Obrazovana devojka, ima kvalifikacije i treba joj dati podrsku.

dvoglavi arapin

pre 6 godina

Sada ce opozicija nesto da pametuje,neka radi devojka,svaki posten posao je dobar posao.

verko

pre 6 godina

Ne razumem zasto ovoliki naslovi,,pa devojka sigurno poseduje znanje da bi radila ovo sto radi!

GOVEDARICA

pre 6 godina

Ovo je dobar potez Vlade Srbije sto je prmila Jovanu Djindjic, misljenja sam da je sve sama zasluzila svojim radom i da mladima moze posluziti kao uzor. Jos jedno veliko bravo za gest, pokazali ste se onako kako treba, bez obzira cija je ona cerka.

cica

pre 6 godina

Mladi ljudi koji su stručni za obavljanje poslova u vladi dobijaju posao, zbog njih samih. Lepa informacija dokaz da je stručnost na prvom mestu prilikom zapošljavanja.

Fiko Halimović

pre 6 godina

Ovo je za svaku pohvalu i potvrda da ova vlast vodi računa o svim građanima u Srbiji bez obzira ko kojoj političkoj stranci pripada.

Velibor Kekić

pre 6 godina

Verujem da će ova devojka opravdati ukazano poverenje.

Bojana

pre 6 godina

Devojka sa ovakvim CV-jem i treba da se nadje u Vladi Srbije!

Branka

pre 6 godina

Zavidna biografija! Izgeda mi kao skromna i postena devojka, a takav neko i treba da sedi u Vladi Srbije!

Fica

pre 6 godina

Svaka cast ,devojka je sposobna i pametna. Genetika je cudo.

Maki

pre 6 godina

Naravno sve pohvale Vladi Srbije za primanje Jovane Djindjić. Neka istraje i bude uporna u svom poslu i sve iskrene želje Jovani za uspehom u svakom pogledu.

Maja

pre 6 godina

I treba zaposljavati mlade, vredne i obrazovane ljude.

Fako

pre 6 godina

Zoran Djindjic moze da bude ponosan na svojju cerku.

mala

pre 6 godina

Otac joj je bio odlican politicar, samo u pogresnoj stranci, zato verujem da je i ona OK.

Gorana

pre 6 godina

Baš me zanima je li došla protekcijom ili znanjem i umećem!

Janko

pre 6 godina

Za pohvalu, stručnost i rad se ponovo ceni...

smiljka

pre 6 godina

Ha, ha, odbila stipendiju "vrhunskog" Singidunuma!!! Skromno neko devojce , nije kao mama pa da zgrabi vilu koja ima vlasnika od 700 kvadrata na Senjaku.

Ana

pre 6 godina

Lepa, pametna, obrazovana, ovakve su potrebne našoj vladi.

Sale

pre 6 godina

Dokaz da se u Srbiji ne zapošljava stranački.

Mita

pre 6 godina

Dobro je sto ce ova obrazovana i mlada dama da radi u Vladi i da svoj doprinos. Ne bih ovo povezivao sa time sto je cerka pokojnog premijera.

LJUBICA

pre 6 godina

Narocito ako zavrse "prestizne" fakulteta tipa Singi - bleja ili "Uvece prelistas , ujutru zablistas".

Miona

pre 6 godina

Zaista je za svaku pohvalu sto je Vlada tj sektor za socijalna pitanja prepoznao potencijal ove mlade devojke i zaposlio je u svom timu.Posto je znanje stekla i ovde i u Londonu,imala je i primere dobrih odnosa i nacina rada sa socijalnim problemima.

kiki

pre 6 godina

Skolovana devojka kao i druge gde joj se ukazala prilika da radi i pokaze svoje sposobnosti u radu i da postigne rezultate za dobrobit drzave i svih nas.

max

pre 6 godina

Srećan rad, mislim da ima potencijala za ovaj posao.

filip

pre 6 godina

Ako je devojka sposobna da radi najbolje za ovu drzavu, uopste nije bitno cija je cerka

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija