• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

12.12.2017

17:23

BEOGRADSKI ODBOR SNS: Nismo iznenađeni podrškom Jankovića Đilasu!

Politika

BEOGRADSKI ODBOR SNS: Nismo iznenađeni podrškom Jankovića Đilasu!

Podeli vest

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da nije iznenađen podrškom PSG eventualnoj kandidaturi Dragana Ðilasa za gradonačelnika, uz ocenu da samo žele da se domognu fotelje kako bi "preko leđa građana" uživali u lagodnom životu

- Uopšte nismo iznenađeni Jankovićevom podrškom prevarantima, kao što je i on sam - Ðilasu, Šapiću, Šutanovcu, Jeremiću i svim drugim ostacima DOS-a, koji su se obogatili tako što su pljačkali građane Beograda - navodi se u saopštenju SNS-a.

Navode da "zbog želje da se domogne vlasti i privilegija", Janković vrlo rado sarađuje sa "prevarantima koji su Beograd doveli do bankrota, koji su ga zadužili za 1,2 milijarde evra, a koji su ostali upamćeni po ispumpavanju državnog novca, nameštenim tenderima i burazerskim dilovima".

- Očigledno im je svima zajedno stalo samo da nastave politiku otimanja novca i to projektima poput podzemnih kontejnera, zbog kojih je budžet oštećen za šest miliona evra ili rekonstrukcije Bulevara koji je preplaćen za 650 miliona - navode beogradski naprednjaci.

Dodaju da "Ðilas, Šapić, Šutanovac, Janković, Jeremić, Tadić, Radulović i Živković samo žele da se domognu fotelje, kako bi preko leđa građana uživali u lagodnom životu, na vračarskim pašnjacima, vožnji privatnim avionima i luksuznim jahtama".

Kažu da je SNS za tri i po godine upravljanja gradom prepolovila dug DS-a od 1,2 milijarde evra, uz ulaganja u infrastrukturu i gradnju i obnovu škola, vrtića, parkova, uređenja fasada...

SNS: U vreme Jeremićeve vlasti nije bilo ni pristupnih pregovora sa EU

SNS će, kažu, nastaviti da čini sve za dobrobit građana, da privlači investicije, otvara nova radna mesta, stvara moderan i uređen Beograd....

- Građani Beograda imaće priliku da kažu da li žele povratak u prošlost, kada su ih Ðilas, Šapić, Šutanovac, Janković, Jeremić, Tadić, Radulović, Živković i ostala dosovska kompanija pljačkali, ili žele nastavak razvoja Beograda - navodi se u saopštenju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija