• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2017

13:22

​TROJNI PAKT! Mišković, Đilas i Šapić otimaju vlast u Beogradu! KREĆE ŽESTOK MEDIJSKO-POLITIČKI UDAR NA VLAST!

Politika

​TROJNI PAKT! Mišković, Đilas i Šapić otimaju vlast u Beogradu! KREĆE ŽESTOK MEDIJSKO-POLITIČKI UDAR NA VLAST!

Podeli vest

Dogovorili se da Šapić bude gradonačelnik Beograda, Đilas hoće vlast u Srbiji! Mišković: Sve mora da se završi do decembra 2018. godine!

Gazda "Delte" Miroslav Mišković, bivši gradonačelnik Beograda i lider DS Dragan Đilas i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić sklopili su tajni dil o osvajanju vlasti u Beogradu i rušenju Aleksandra Vučića svim sredstvima i po svaku cenu!

Tajkun bahatiji nego ikad

Koliko je Mišković samouveren i bahat najbolje govori to što je u Specijalnom sudu uporedio Srbiju sa Severnom Korejom

Potvrdu ove informacije prethodnih dana dobili smo u više odlično obaveštenih izvora bliskih trojici tajkuna.

Hoće celu Srbiju

Đilas i Mišković, koji godinama imaju zajedničke milionske poslove, kako smo već u više navrata pisali, još od kraja prošle godine imaju precizan dil o "političkoj saradnji". U taj pakt su nedavno uključili i Aleksandra Šapića, i to posle istraživanja javnog mnenja koja su pokazala da Šapić u Beogradu ima tri puta veću podršku birača od Đilasa.

- Suština dogovora jeste da su Mišković i Đilas obećali Šapiću da će ga podržati kao gradonačelnika ako on na izborima osvoji najviše glasova. Đilasu više nije prioritet Beograd, on želi vlast u celoj Srbiji. A Mišković ima jasan interes za promenu vlasti, jer mu se nikako ne ide u zatvor. On je svojim direktorima u više navrata rekao da je najvažnije da pre donošenja pravosnažne presude u njegovom slučaju Vučić mora da bude srušen - objašnjava jedan od naših sagovornika.

mojugao

NEBOJŠA KRSTIĆ

marketinški stručnjak

Ako Janković s tolikom čežnjom čeka Đilasa, čemu onda služi Janković? Ne zna da li će se kandidovati, ne zna zašto će se kandidovati, ne zna mu ni program, ni ciljeve, ali ga podržava. Pa kako to može?

Kako saznajemo, Đilas i Mišković su se proteklih meseci u više navrata tajno susretali na ručkovima i večerama, a sa Šapićem je dogovor napravljen preko "poverljivih posrednika".

- Oni su sad već potpuno ubeđeni u pobedu na beogradskim izborima i veruju da će to biti početak kraja Aleksandra Vučića. Imaju plan da odmah posle "osvajanja Beograda" krenu u rušenje vlasti u Srbiji. Na jednom od sastanaka Mišković je Đilasu i svojim saradnicima rekao da je "krajnji rok" za završetak operacije decembar 2018. godine - precizira izvor Informera. Prema njegovim rečima, o "konkretnom dilu" i ubeđenosti u pobedu najrečitije govori sve bahatije Miškovićevo ponašanje:

- Pazite, on je pre dva dana u Specijalnom sudu javno rekao da Srbija liči na Severnu Koreju! Takve, otvoreno političke izjave nikad pre nije davao... To samo pokazuje koliko je samouveren i koliko veruje da su sadašnjoj vlasti odbrojani dani!

Takođe, kako saznajemo, i Mišković i Đilas prethodnih dana su ponovo počeli da pozivaju urednike i da traže od njih da pišu u njihovu korist, odnosno da što češće napadaju Vučića. Zauzvrat, obećavaju im velike, milionske marketinške ugovore.

- Pre nekoliko dana u jednoj štampariji sa naslovne strane velikih novina u poslednji čas je skinut glavni naslov koji je kritikovao Miškovića i Đilasa! Glavni urednik i direktor tih novina prethodno su imali vrlo konkretan razgovor sa Miškovićem... - podvlači naš sagovornik.

I dok se Šapić i Mišković nisu oglašavali, Đilas je samo kratko rekao:

Menjaju čak i
naslovne strane

Pre neki dan sa naslovne strane jednih velikih novina skinut je glavni naslov koji je kritikovao Miškovića i Đilasa! Urednik i direktor pre toga su imali konkretan razgovor sa Miškovićem

- Otkad sam vas iskritikovao da je "Alo" kreativniji od vas, značajno ste se popravili...

Vreme ne ide unazad

Aleksandar Martinović, šef poslanika SNS u Skupštini, komentarišući ovaj političko-tajkunski pakt, na drugoj strani ističe da pomenutoj trojici to neće pomoći.

- Na njihovu veliku žalost, vreme ne može da ide unazad. Vreme može da ide samo napred, kao što, uostalom, i Srbija ide napred pod vođstvom predsednika države Aleksandra Vučića - poručuje Martinović.

Janković potvrdio: Podržaćemo Đilasa!

Predsednik PSG Saša Janković rekao je da će podržati Đilasa ako se kandiduje za gradonačelnika Beograda.

- Zalažemo se za jačanje saradnje sa Narodnom strankom Vuka Jeremića i ostalim partnerima s kojima smo već uspostavili saradnju. Pozivam i DS, DJB, Pokret "Ne davimo Beograd" na saradnju - kazao je Janković, ponovivši da lokalne izbore u pet opština bojkotuje jer za njima nema potrebe!?!

- Vučiću čestitam, a Srbiji izjavljujem saučešće zbog činjenice da je u Kruševcu ostvario pobedu od 98,5 odsto na izborima za savete mesnih zajednica i tako svrstao Srbiju sa Severnom Korejom - odvalio je Janković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 6 godina

Pre će biti da će jedan u medjuvremenu da završi u zatvoru.

Mina

pre 6 godina

Nedamo lopovima vlast i da narusavaju identitet Srbije zelimo dalje da idemo da se gradi,narod zaposljava i da se napreduje a ne da se krade

Maja

pre 6 godina

Stigle pare da se pokrene kampanja, a posle planiraju da podele plen i da odiru kožu narodu. Uz to još i da destabilizuju Srbiju preko Beograda... Ovome će građani stati na put.

bole

pre 6 godina

Dosta lako su se spojili, nemaju program ali imaju zajednicki cilj...zloupotreba gradskog budzeta.

vesna

pre 6 godina

Vec vidjeno...imali su sansu i doveli Beograd na ivicu bankrota...postedite nas.

sima

pre 6 godina

Zuta trojka ,sanja i prica bajke o kandidaturi .Znamo ih dobro i zato sto dalje od njih .

cile

pre 6 godina

Tri velika manipulanta se grabe za vlast ,pa oni bi upropastili ili prisvojili sve sto je vredno u Beogradu.

Ivana

pre 6 godina

Koliko god udarali na vlast, oni samo sebi čine štetu. Njih više niko ne želi.

natasa

pre 6 godina

Očekivalo se ali neće moći da lopovluk vrate u Srbiju.

Anja

pre 6 godina

Koliko su samo jadni. Pa oni vode rat protiv sebe samih.

NIKOLA

pre 6 godina

Imaju oni lepe zelje samo su tesko ostvarive, jer gradjani Beograda se ne mogu vise prevariti, da daju podrsku ljudima koji se sleze lazima kako bi jos jednom napunili svoje duboke dzepove. Na njihovu veliku zalost, vreme ne moze da ide unazad. Vreme moze da ide samo napred, kao sto, uostalom, i Srbija ide napred pod vodjstvom predsednika drzave Aleksandra Vucic.

Bora

pre 6 godina

Dzabe im kampanja, narod je dovoljno osvescen da ove prevarante vise nikad nece dovesti na vlast!

Sasa

pre 6 godina

Niko normalan nece glasati za Djilasa. Taj djilkos je unistio Beograd. A ova druga dvojica treba da odgovaraju za utaju poreza i zloupotrebu polozaja.

Lola

pre 6 godina

Djilas je bahato i nesavesno vodio Beograd dok je bio na vlasti i zaduzio grad milionskim dugovima, a sada bi opet da vodi grad da ga totalno dokrajci.

Mihajilo

pre 6 godina

Trojka koja se udružuje nije omiljena među običnim svetom, a zna se da je njih najviše, normalnih Beograđana koji žele razvoj svoga grada a ne njegovu pljačku. Nema šanse trojka da pobedi, videli smo da se pošteno, bez agera, može uspešno voditi Beograd.

Miki

pre 6 godina

Ta trojka tajkun i dve lopine neće uspeti da zajašu Beograd.

Zlatko

pre 6 godina

Svima ponestaju pare ili im rastu apetiti da su ponovo moćni. Ali, oni koji su učestvovali u pljački svoje države, grada, a to su pre svega Mišković i Đilas, neće imati šanse da prođu na beogradskim izborima. Oni nisu u stanju da obezbedi ni podršku kompletne opozicije, a kamo li građana Beograda.

Aba

pre 6 godina

Sve su oni to lepo smislili jos samo da bi sve to ostvarili trebaju da dobiju potrebnu podrsku gradjana koju nece dobiti.

Maki

pre 6 godina

Prava "teorija zavere" u režiji Mišković-Šapić-Đilas...nema šta, samo što su zaboravili da se mora pobediti na beogradskim izborima voljom građana a ne tajkuna i takvih sličnih sumnjivih likova koji se kriju iza svojih mukom zarađenih evrića a to gospodin Mišković vrlo dobro zna.

Tamara

pre 6 godina

Ne mogu ništa protiv naroda, tu se građani pitaju i dok se mi pitamo Beograd nikada neće uzeti, nije im ovo prćija pa da rade šta hoće.

Filip

pre 6 godina

Pamtimo dobro ovu trojicu samo u losem svetlu.

marko

pre 6 godina

Miskovic ce dati sve pare samo da se spasi novog sudjenja u kojem ce biti osudjen ...

Maki

pre 6 godina

Ajde Djilas i Miskovic znam kakvi su,ali Sapic se prodao razocarao me je.

mima

pre 6 godina

Mogu samo da osnuju pakt, ali Beograd nece dobiti

ana

pre 6 godina

Ne zna se ko je gori od ove trojice, ni u paktu nece sakupiti dovoljno glasova kako bi seli u fotelju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija