• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2017

13:36

ŠAPIĆ ZA VOŽNJE PO BEOGRADU DAO VIŠE OD POLA MILIONA!? Za godinu dana prešao hiljade kilometara!

Politika

ŠAPIĆ ZA VOŽNJE PO BEOGRADU DAO VIŠE OD POLA MILIONA!? Za godinu dana prešao hiljade kilometara!

Podeli vest

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić toliko se bahato ponaša da je 2016. godine samo na gorivo za svoja dva službena džipa iz budžeta opštine spiskao čak 508.734 dinara!

Kako piše portal "Embargo", Šapić je džipovima BMW X5 i "tojota RAV 4" samo za vožnje po Beogradu i okolini potrošio neverovatnih 3.709 litara i prešao 23.574 kilometra.

Izvlačili pare

Tužilaštvo mora da ispita da li su na taj način izvlačene pare iz opštinskog budžeta
Mario Spasić, Savet za monitoring

Sa druge strane, opština je iste godine na ime troškova za gorivo za 20 službenih vozila platila dodatnih 2.008.110 dinara.

Bivši vaterpolo as juče nije želeo da objasni kako je moguće da je po Beogradu prešao toliko kilometara i samo nam je kratko rekao da ne komentariše napise "Embarga".

Mario Spasić iz Saveta za monitoring kaže da već na prvi pogled broj pređenih kilometara u lokalu za jednu godinu, kao i neverovatna količina potrošenog goriva za dva Šapićeva automobila, deluju sumnjivo.

- Gotovo je nemoguće da neko, vozeći samo po Beogradu, pređe toliko kilometara i potroši toliko goriva. Pa toliko ni taksisti ne prelaze, a kamoli predsednik opštine - navodi Spasić, dodajući da bi Tužilaštvo moralo da reaguje:

- Neophodno je detaljno ispitati da li je bilo zloupotreba. Da li su na taj način izvlačene pare iz opštinskog budžeta i da li je još neko od Šapićevih bližnjih sipao gorivo na račun opštine - zaključuje Spasić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cveta

pre 6 godina

Bože kako je lepo živeti na tuđ račun i vozikati se za pare građana, osladilo mu se zato se i kandidovao za gradonačelnika.

Mile Vracar

pre 6 godina

Tužno je i jadno koristiti tuđe u lične svrhe.

Mama

pre 6 godina

I sve to naravno na stetu gradjana. Bahacenju se mora stati na put.

Goran

pre 6 godina

Šta će čovek, voli da vozi, pa to ti je. Da je samo vožnja problem, navozao je on i druge, verovatno mnogo krupnije troškove za građane.

Ruzica

pre 6 godina

Dok narod jedva sastavlja kraj s krajem pojedini uzivaju. Strasno!

Izbori 2024

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija