• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

13.12.2017

15:19

(FOTO) KAKO DOLIKUJE DRŽAVNIKU! Kubanski mediji veliku pažnju posvetili poseti Aleksandra Vučića!

Politika

(FOTO) KAKO DOLIKUJE DRŽAVNIKU! Kubanski mediji veliku pažnju posvetili poseti Aleksandra Vučića!

Podeli vest

Svi štampani kubanski mediji posvetili su naslovne strane poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kubi, a kubanske televizije o tome izveštavaju u udarnim terminima

Mediji ovu posetu ocenjuju više nego prijateljsku navodeći da će se predsednik Vučić susresti sa predsednikom Kube Raulom Kastrom.

printscreen


Tako Granma, najuticajniji list na Kubi, ističe i to da će tokom prijateljske posete Kubi Aleksandar Vučić održati zvanične razgovore sa kubanskim vlastima, kao i da će imati više drugih aktivnosti. Mediji su te informacije preneli sa sajta Ministarstva inostranih poslova Kube.

printscreen


Veliku pažnju pridaju zvaničnim razgovorima sa generalom vojske, kako nazivaju svog predsednika, Raulom Kastrom Ruzom.

printscreen


Kubanski mediji prenose u celosti i biografiju Aleksandra Vučića.

Inače, mediji sa Kube pišu o Srbiji kao velikoj prijateljskoj zemlji i naglašavaju da Havana i Beograd proslavljaju 75 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa naredne godine.

printscreen


Inače, tokom Vučićeve posete Havani biće potpisan i Sporazum o saradnji u oblasti lekova i medicinskih sredstava.

Program posete predviđa i obilazak razvojne zone luke Marijel, jednog od najvećih ekonomskih projekata u kubanskoj istoriji.

printscreen


Na poziv Univerziteta Havane, predsednik Vučić održaće predavanje tamošnjim studentima na temu "Srbija u Evropi - čuvar nezavisnosti i suvereniteta".

printscreen


Kako je najavljeno, tokom boravka u Havani, predsednik Vučić položiće venac na spomenik nacionalnom heroju Hoseu Martiju i obići Memorijalni kompleks.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gaga

pre 6 godina

Vucic je postovan u svetu, zbog toga sto uspesno oporavlja Srbiju i bori se za srpski narod...

Ivan

pre 6 godina

Kuba je na veoma lep nacin pokazala da veoma ceni i uvazava Vucica

Katarina

pre 6 godina

Ovakva paznja za posetu predsednika Srbije je potvrda da ti ljudi veoma postuju Srbiju i naseg predsednika

ceca

pre 6 godina

Državnički doček kako dolikuje jednom lideru sa Balkana kakav je Vučić.

verko

pre 6 godina

Ocigledno je u pitanju veliki kredibilitet naseg predsednika!

Dario

pre 6 godina

U Srbiju Trebamo da mnogo Ucimo ,To je Stvarnost Mozemo Bolje neke Stvari Uciniti Pogledaj te Kako To cine Kubanci i ne samo to !!!! Kubanci Pomazu u citavom Svetu gde su Nevolje salju svoje Doktore Sto se Tice Cenjene Prijatelstvo ,Medicine , Humanost , Dobronamjernost , Pismenost itd. Kuba je na Prvom Mestu !!!! Mi Kubi Trebamo Sto vise Pomoci u svim Segmentima i Zajednicke Fabrike imati tako da bi i za Srbiju Bilo Dobro i njene Gradzane da izvozimo nase Stvari u Latino Americi preko Kube a zauzvrat da Pomognemo Kubancima u Gradzevinskim Matrijalima , Oruzije , Poljoprivreda sto se tice Traktora itd. sve to moze Srbija da izveze u Kubu i tamo mozemo da stvorimo Fabriku Naoruzanja , Medicinskih Stvari , itd. zajedno sa Kubancima To bi bilo Odlicno za Srbiju jer bi stime jacali Ekonomiju i Srbiji i Kubi !!! Evo imam Licno Predlog za Niski Centar zatvoriti ti ga za Mesec Dana Otvoriti Pod drugim Nazivom " Centar Medi Che " i stime bi Amerima Zapusio Usta Rusima bi Dao Diplomatski stav za taj Centar i Uveo bi Kubance Tako da bi Stvorio Organizaciju koja bi isla u Svetu u Drzavama koji su u Nevoljima Poput Katastrofa Nevrjema , Zemljotresa itd. Na Humanom Zadatku i Tako da bi Centar u Nisu bio Pod Policijskom ozbedzenju kao Diplomatski Objekat takoreci kao Ambasada !!! u Toj Organizaciji Sve Zemlje koje nisu Orientisani na Rat mogli bi uci Poput Kine ;Austrije , Argentine , Brasila ,Svajcarske itd. zasto Medi Che zato sto je Che Guevara bio Revulucionar i Doktor a nase Humanost i Medicina trebaju biti Revulucionarni zato Centar" Medi Che" u Nisu sa Diplomatskim Statusom I Problem je Resen zauvek !!!!! A Amerikanci Tek ondak neka Gledaju !!!!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija