• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2017

16:06

JOVIČIĆ: Ðilas bi svojim povratkom da sahrani Beograd!

Politika

JOVIČIĆ: Ðilas bi svojim povratkom da sahrani Beograd!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da najavljen povratku politiku bivšeg lidera demokrata znači nameru Dragana Ðilasa da sahrani Beograd kao što je sahranio Demokratsku stranku

U izjavi dostavljenoj medijima, Jovičić kaže da prvo što su pomislili građani Beograda kada su čuli za Ðilasovo vraćanje u politiku, iz koje nikada nije ni izašao, je da je njemu i njegovom glavnom šefu, Miroslavu Miškoviću, ponestalo para.

- Ðilas kaže da bi garantovao svojom imovinom za nekakve projekte, a svi znaju da je istu tu imovinu stekao upravo pljačkajući Beograđane - naveo je Jovičić.

Dodao je da, kada Ðilas pominje projekte, u stvari misli na tajkunsko-lopovski sistem koji je patentirao sa Miškovićem i Šapićem, a dopunjavao kroz njihovo zajedničko vlasništvo nad medijima, dok uspešnost vođenja Gradom "meri po tome koliko su njegove i Miškovićeve firme napravile dobiti pljačkajući imovinu Beograda, javna preduzeća i sve Beograđane".

- Nisu Beograđani zaboravili ona mračna vremena kada su Ðilas i Šapić odbijali domaće proizvođače autobusa kako bi kupovali od stranih firmi po bezobrazno skupljim cenama, kada su radili rekonstrukcije kršeći zakone o javnim nabavkama, kada su uništavali javna gradska preduzeća i rasprodavali imovinu kako bi zamaskirali pljačke i trošenje para građana, niti su zaboravili milijardu i dvesta miliona evra duga koje im je Ðilas ostavio za sobom kada su mu građani zatvorili vrata gradske kuće - naveo je Jovičić.

A kako izgleda, zaključuje član Predsedništva SNS, kada vam finansijski pomaže Ðilas, i to novcem koji je oteo i pokrao, znaju, kaže, i članovi i rukovodstvo Demokratske stranke kojima je ostavio basnoslovne dugove i blokirane račune.

- I ja fuboko verujem da niko ne želi takvu budućnost, odnosno da prođe kao taj isti DS - kaže Jovičić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija