• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.12.2017

15:35

DAČIĆ: Hrvatska nikako da izađe iz kola antisrpske histerije!

Politika

DAČIĆ: Hrvatska nikako da izađe iz kola antisrpske histerije!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da Hrvatska nikako da izađe iz kola u koje je ušla, a to je da se cela njena politika prema Srbiji svodi na antisrpsku histeriju

Dačić je odgovarajući na pitanja novinara u vezi sa tim da Zagreb pokreće krivične prijave pritiv petorice generala JNA državljana Srbije za raketiranje Banskih dvora i Hrvatske, rekao da bi Srbija mogla da pokrene u Parlamentu deklaraciju o genocidu Hrvatske nad Srbijom u Drugom svetskom ratu i da trazi odštetu za Prvi svetski rat, jer kako je istakao "oni su nas napali, a ne mi njih".

- Dokle ćemo ići u prošlost, valjda ćemo gledati u budućnost - rekao je Dačić.

On se zapitao kako bi svetska javnost reagovala da je naš predsednik kao što je Tuđman u svojim memoarima napisao da je srećan što nije oženjen Srpkinjom ili Jevrejkom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija