• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.12.2017

16:36

OPOZICIJA NAPADA SRBIJU! Đilas juče tražio policiju, Jankovićev separatista otima Vojvodinu!

Politika

OPOZICIJA NAPADA SRBIJU! Đilas juče tražio policiju, Jankovićev separatista otima Vojvodinu!

Podeli vest

Samo dan pošto je Dragan Đilas izjavio da će ako ponovo postane gradonačelnik Beograda, formirati specijalnu beogradsku policiju, oglasio se i Aleksandar Odžić koalicioni partner Saše Jankovića i poručio da je autonomija prevaziđena i da Vojvodini treba dodeliti status republike sa svim elementima državnosti?!?

- To je minimum minimuma zadovoljenja pravde i prava, i u datim okolnostima tek povratak na stanje od pre trideset godina i sva stečena prava koja je Vojvodina već imala, a koja su joj nasilno oduzeta od strane iste one politike koja i danas vlada u Srbiji. Međunarodna zajednica nema prava da ćuti i zatvara oči pred narastajućim tendencijama zatiranja jedne po svemu evropske regije kao što je to Vojvodina - rekao je Odžić, predsednik separatističke Vojvođanske partije, koja je koalicioni partner Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića.

TROJNI PAKT! Mišković, Đilas i Šapić otimaju vlast u Beogradu! KREĆE ŽESTOK MEDIJSKO-POLITIČKI UDAR NA VLAST!

Podsetimo, samo dan ranije bivši gradonačelnik Beograda i bivši lider DS, tajkun Dragan Đilas zvanično je potvrdio da će se kandidovati na izborima u glavnom gradu i da će, ako pobedi, formirati specijalnu beogradsku policiju!

ĐILAS HOĆE DA OTME POLICIJU! Tajkun objavio kandidaturu za gradonačelnika Beograda!

Đilas, koji na Beograd juriša uz podršku Saše Jankovića, a samim tim i separatiste Aleksandra Odžića, tvrdi da će ta beogradska policija biti odgovorna samo njemu:

- Zahtevaćemo od Republike da gradski MUP bude pod kontrolom Skupštine grada. Unapred znam da nam neće biti lako, ali ćemo na tome insistirati svaki dan. Zato što će onda beogradsku policiju da vode profesionalci, a ne najbolje drugarice i drugovi raznih 'Mutavih', 'Nevolja' i sličnih, o kojima svaki dan čitamo u crnim hronikama. U njoj će raditi policajci koji će biti pristojno plaćeni, jer dok čuvaju nas i našu decu, moraju da imaju dovoljno za pristojan život - svoj i svoje dece. Uostalom, svuda u svetu gradska vlast garantuje bezbedne ulice za svoje građane, pa zašto ne bi tako bilo i kod nas... - rekao je Đilas, kome je izgleda potpuno normalno da postoji nekakva specijalna policija pod direktnom političkom kontrolom!?!

printscreen/autonomija.info


Ako se uzme u obzir, a o čemu je Informer već pisao, da se sprema žestok medijsko-politički udar na aktuelnu vlast, onda ne treba da čudi, ova po svemu sudeći sinhronizovana akcija srpske opozicije.


(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA PINKU: Mišković, Đilas i Šapić sklopili pakt - HOĆE DA PREVEDU GRAĐANE ŽEDNE PREKO VODE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija