• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

15.12.2017

10:06

(VIDEO) PALMA ZA PINK: Teško građanima ako Đilas uzme vlast! Verovatno će dobijati batine na ulici!

Politika

(VIDEO) PALMA ZA PINK: Teško građanima ako Đilas uzme vlast! Verovatno će dobijati batine na ulici!

Podeli vest

Predsednik SO Jagodina i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma gostujući u Jutarnjem programu televizije Pink, prokomentarisao je ulazak bivšeg predsednika DS Dragana Đilasa u trku za gradonačelnika Beograda

Palma kaže da se Đilas sa svojim saradnicima "politički raspao još u povoju".

- Đilasa podržavaju oni koji su se rastali pre nego što su se i sastali. Radulovića su napustili najuticajniji ljudi, intelektualci koji su bili mamac za obične ljude. Ne mogu da zamislim šta bi bilo kada bi oni došli na vlast. Teško građanima Srbije, verovatno bi dobijali batine na ulici - kaže Palma.

Govoreći o beogradskim izborima, kaže da se sada sastalo "i šuto i rogato", a stanje u Skupštini je, kako dodaje, samo za one starije od 17 godina. 

- Demonstracija sile nad ženama, nasilje uopšte, sve to vidimo u Skupštini. Marković ističe da se opozicija može pohvaliti verovatno samo nasiljem nad ženama i da misle da će na taj način da privuku narod.

- Gađanje mišem? Pa, kakvu sliku to šaljemo? Nisam bio tada u Skupštini, ali verovatno bih se umešao da to sprečim. Ubeđen sam da građani mnogo manje prate skupštinska zasedanja nego ranije s obzirom na haos koji opozicija pravi - kaže Marković.

Govoreći o stavu prema LGBT populaciji, Marković kaže da mu je porodica svetinja, te da je bitno raditi na natalitetu u Srbiji. Kako smatra, to nije diskriminacija, već borba protiv bele kuge. 

- Razlika između mene i Jankovića i Šutanovca je u tome što je za mene kum svetinja - rekao je Marković, dodajući da je u Jagodinu doveo više od 40 ambasadora da vide kako se tamo živi i tema je bila Srbija na evropskom putu.

Njegov stav o pojedinim pitanjima, kako je istakao, nije umanjio značaj nagrade Najevropljanin. Podsetio je da su Saša Janković i Dragan Šutanovac vratili svoje nagrade, ne ulazeći u to zašto, jer ga kao ljudi njih dvojica i ne interesuju.

Palma dodaje da je Najevropljanin, osma njegova nagrada.

- Proglašen sam za Preduzetnika Srbije 1994, za Menadžera Jugoslavije 1995, dobio sam Orden Svetog Save prvog reda. U svakom slučaju, ova nagrada mi prija jer znam da je neko pratio ono što radim. Dačić i ja smo napravili proevropsku vladu, sada građani putuju bez viza, doveli smo investitore. Neka druga Vlada vratila bi Srbiju u prošlost - rekao je Palma za Pink.

Za 13 godina, kako je istakao, u Grčku svake godine na more odlaze svi koji završe 4. razred, a žive u Jagodini.

- Članovi gradskog veća i odbornici Jagodine su jedini u Srbiji koji ne primaju plate i dnevnice. Dobio sam nagradu za Najevropljanina, a sedim na hoklici. Upravo zato imamo novca da pomognemo ljudima. Nije važno na čemu sedite nego šta i kako radite - kaže lider JS.

Odbornicima je, kako je dodao, rečeno da će morati svakodnevno da rade i da neće primati plate, jer je to jedini način da se privole građani. Jagodina nema komunalnu policiju, a službene automobile koriste isključivo građani za putovanje do Beograda, u slučaju zdravstvenih potreba.

- Imamo budžet za zapošljavanje 25 komunlanih policajaca, ali šta će nam? Novac ćemo uložiti u nešto bitnije, jer komunalci neće kažnjavati političare, već obične ljude - kaže Palma.

Na Kopaoniku je pre deset dana održana Skupština Podmlatka Jedinstvene Srbije. Na Skupštini Podmlatka JS izabrano 543 člana Glavnog odbora podmlatka ove stranke iz 103 grada iz čitave Srbije, 275 devojaka i 268 momaka.

- Svi zajedno ćemo se boriti za srpske vrednosti - zaključio je Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baki

pre 6 godina

Ako Djilas svoju kandidaturu bazira na podrsci od strane PSG i Narodne stranke, onda je unapred puk'o. Od PSG moze da ima dva glasa, a od Narodne stranke do desetak. Toliko im broji clanstvo.

Danasnji

pre 6 godina

Nema ''tesko gradjanima'' zato sto nece uzeti nikada vise vlast.

Marina

pre 6 godina

Svi koji su ga upoznali, okrenuli su se i otišli...

Nesa

pre 6 godina

Ma bre Palma, koga briga sta su ta dva bilmeza i izroda uradila. (Kazem izrodi da ne upotrebim neku tezu rec, a svakako ih ima, koji jako blize oslikavaju njih same i njihov doprinos ovoj zemlji) Ne naj evropljanin, vec ni jednu drugu nagradu sem bukagija nisu zavredneli, tako da je to samo njihov fles iskrenosti.

Milos

pre 6 godina

Surovo, ali jako realno i iskreno, samo kako Palma ume!

Maya

pre 6 godina

Palma je u pravu, zuti su odavno na smetlistu istorije!

Nenad

pre 6 godina

Zuti su se povampirili, steta po njih sto narod pamti ko su i sta su sve radili dok su vladali

Filipovic

pre 6 godina

Da li bi nas tukli, pa to ne znam. Ali da bi ponovo ojadili budžet grada, to je sigurno.

Mirela

pre 6 godina

Opozicija svojim ponasanjem salje jako ruznu sliku narodu i to sto Djilas zeli da se ponovo vrati na vlast moze odmah da zaboravi, jer samo ce imati podrsku onih koji su isti kao i on, tako bahati i nadmeni.

Mitra

pre 6 godina

Celokupna opozicija nista ne vredi, samo znaju da sire svoju zlobu i da zagovaraju na svoje ideje, Djilas je bio nesto najgore sto je moglo zadesiti nasu zemlju dok je bio na vlasti.

Radmila

pre 6 godina

Đilas se bavi politikom samo kada vidi punu kasu koju bi da zaskoči. A povuče se iz politike kada je isprazni.

mimi

pre 6 godina

Nisu mu građani oprostili šta im je učinio od grada.

Pera

pre 6 godina

Za Đilasa će glasati sav ološ Beograda, videćemo koliko ih ima.

Vuk

pre 6 godina

Nema sanse da narod ponovo njega izabere. Nece ponoviti gresku iz proslosti.

Olja

pre 6 godina

Djilas najavljuje kandidaturu za gradonacelnika Beograda! Neka ga neko obavesti da je Beograd krenuo u buducnost.... ne zeli proslost i dugove!

kiko

pre 6 godina

Ma nikog vec ne interesuju oni...sto gubimo vreme na njih

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija