• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.12.2017

20:53

(VIDEO) VUČIĆ O UPADU HRVATSKIH HULIGANA NA DERBI:  Neko je te kriminalce pustio s lanca, sada je VREME DA IH PRIVEŽEMO!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ O UPADU HRVATSKIH HULIGANA NA DERBI: Neko je te kriminalce pustio s lanca, sada je VREME DA IH PRIVEŽEMO!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je više lica iz Republike Hrvatske uhapšeno u vezi sa incidentima tokom fudbalske utakmice Partizan-Crvena zvezda

Na pitanje srpskih novinara tokom posete Havani koliko je hrvatskih državljana uhapšeno i da li će neki biti pušteni ili deportovani, Vučić kaže:
- Više lice uhapšeno, nije jedno ili dvoje. Da li šest ili sedam? Značajno veći broj lica je bio prisutan iz Republike Hrvatske.

Kako je dodao, neki od njih su već počeli da govore o tome kako su dobili taj novac, i koliko novca su dobili da u tome učestvuju. Dodao je da će nadležni organi govoriti o tome. 

- Ali kada pitate da li će biti pušteni, ja bih rekao da je neko te kriminalce ''pustio s lanca'' a da je sada vreme da ih neko prizove poznavanju prava i da se metaforički izrazim da ih malo ''priveže''. 

DOBIO SAM BATINE ZBOG 100 EVRA! Hrvatski huligani kukali policiji posle prebijanja!

Da ne ugrožavaju više ne samo fizički integritet drugih ljudi već i da ne učestvuju u mnogo težim stvarima od onoga kako to na prvi pogled izgleda- kaže Vučić.

Kako je dodao, "imaće priliku da se odmore od svojih brojnih aktivnosti".
- A koliko će to da traje i da li će da traje zavisi od tužioca i od sudija ako bude postupka, prekršajnog ili krivičnog - zaključio je on.

SMEŠNO! ŽENA ISPREBIJANOG HRVATSKOG HULIGANA kaže da je on u BEOGRAD DOŠAO TURISTIČKI!

Srpski mediji pišu da su trojica od šestorice privedenih Hrvata, koji su učestvovali u masovnom huliganskom obračunu tokom derbija u Beogradu, bili su plaćeni za učešće u tuči, dok je kod jednog od njih nađena i količina narkotika dovoljna za nekoliko godina robije.

Prema saznanjima medija, Hrvati - Splićani, njih trojica, među kojima i Ante Firić (26) i Damir Dovarović, dobili su 10.000 evra da dođu u Beograd i krenu u okršaj.

"VANDALI" NAJAVLJUJU HAOS! "Grobarska" grupa planira osvetu zbog spaljene zastave!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Perakaže

pre 6 godina

Kolindica je izjavila da su oni došli da se osvete za Dinamo. Pritom ona pojma nema da Splićani NIKADA nisu navijali za Dinamo nego za Hajduk. Da imaju umešane prste i neki domaći izdajnici, u to ne treba sumnjati. Samo ti naši domaći treba da znaju da moraju mnogo više uložiti da bi jedan puč bio uspešan. Povodom ovog incidenta mogu se postaviti sledeća pitanja: Ko im je prodao te baklje, ko je te baklje uneo na stadion. Prodavca baklje treba odrati živog da se više nikada ne seti da učestvuje u ovakvim neredima. _

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija