• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.12.2017

14:21

DAČIĆ, PALMA I ŠEŠELJ ZAJEDNO U MIONICI: Ponekad se nismo slagali, ali NIKAD NISMO BILI IZDAJNICI!

Politika

DAČIĆ, PALMA I ŠEŠELJ ZAJEDNO U MIONICI: Ponekad se nismo slagali, ali NIKAD NISMO BILI IZDAJNICI!

Podeli vest

Na lokalnim izborima u opštini Mionica, koji će biti održani 24. decembra, pod rednim brojem 3 glasačkog listića nalazi se lista Ivica Dačić - SPS - Dragan Marković Palma - JS - Vojislav Šešelj - SRS. Danas je u prepunom Domu kulture u Mionici održan predizborni skup ove koalicije, na kome su govorili Ivica Dačić, Dragan Marković Palma i Vojislav Šešelj

- Možda se ponekad nismo slagali, ali jedno je sigurno - nikada nismo bili izdajnici. Veoma su važni i ovi lokalni izbori kako bi patriotski blok još više ojačao , jer ima sve više onih koji bi da destabilizuju Srbiju i region. Naša politika je principijelna. Ako neko misli da se unutrašnji dijalog vodi u Srbiji kako bi se priznalo nezavisnoĐ'e8 Kosovo, onda se grdno vara. Kosovo nikada neće postati član UN dok je naših prijateljskih odnosa sa Rusijim i Kinom. Jesmo za EU, ali ne po cenu naših državnih interesa i teritorijalnog integriteta - rekao je Dačić.

informer.rs

- Ja sam protiv Haškog tribunala, protivĐ'e8nezavisnog Kosova i da dva muškarca ulaze u brak. Šešelj je razbio Hag kao zvečku . Tamo nije suđeno Šešelju, već Srbiji i Šešelj je u Hagu odbranio Srbiju. Dačić je zaslužan što Kosovo nije ušlo u UNESKO i što je srpsko kolo priznato u UNESKO kao naša kulurna nematerijalna baština - rekao je Marković.

informer.rs

-  Slažem se svim sto je Palma rekao. Ja nikada neću dozvoliti da dosmanlije dođu na vlast i zato bi bila dobra i neka šira patriotska koalicija i na republičkom nivou. Mionica je zato na jedan način eksperiment. Mi smo ovde da pariramo naprednjacima i da posle izbora uđemo u razgovor sa SNS sa što vise odbornika - rekao je Šešelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 6 godina

Patriotski blok je jedino resenje za povratak pravih tradicionalnih vrednosti ovom narodu i spasenje Srbije.

Duća

pre 6 godina

Драго ми је да се Дачић и Палма полако али сигурно враћају на пут патриотизма Шешељ је својом принципијалном и истрајном политиком доказао да је рођени вођа.

Darko

pre 6 godina

Само напред, да се Срби сложе, умноже и обоже!!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija