• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.12.2017

17:16

EM ZGRČEN, EM LICEMERAN! Janković Đilasa zvao trojanskim konjem, a sad mu je ovan predvodnik!

Politika

EM ZGRČEN, EM LICEMERAN! Janković Đilasa zvao trojanskim konjem, a sad mu je ovan predvodnik!

Podeli vest

Sašu Zgrčenog Jankovića odavno čovek ne može da uhvati "ni za glavu ni za rep" i to sve jasnije shvataju njegovi do juče najbliži saradnici. Oni redom kritikuju način na koji je "veliki vođa" Zgrčeni (sam) odlučio da uđe u neprincipijelnu koaliciju sa Draganom Đilasom, za koga je prvo pričao da je Vučićev trojanski konj

Ovog puta svoje iznenađenje i zgražavanje, nebuloznim manevrom Zrčenog Jankovića nije mogao da sakrije akademik Dušan Teodorović, koji je baš zbog takvih poteza nedavno podneo ostavku i napustio PSG.

- Đilas stalno sedi na pumpi kosd Sava centra sa Andrejem, on je Vučićev trojanski konj. Taj isti čovek pre sat vremena na skupštini PSG predlaže Đilasa za gradonačelnika Beograda. 

- Nema izvlačenja iz konteksta, samo istina - napisao je Teodorović na Twiteru upirući prstom na Sašu Zgrčenog Jankovića, koji je prvo govorio sve najgore o Đilasu, da bi potom na opšte zgražanje članstva promenio mišljenje i bez konsultacija promovisao istog u kandidata stranke za gradonačelnika?! 

Twiter

Teodorovićev tvit odmah je podržao Dragan Šutanovac, kao i Zoran Božanić, koji je razočaran takođe napustio pokret. U svom tvitu on odgovara i zbog čega...Kao što je Teodorović rekao - Nema izvlačenja iz konteksta, SAMO ISTINA!

BOZANIĆ RAZBUCAO ZGRČENOG JANKOVIĆA: Neću da se borim za političke interese Dragana Đilasa, GUBITNIKA PRETHODNIH IZBORA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 6 godina

Džaba se Janković grči i kombinuje, biće smehotresno kad budu objavljeni rezultati izbora - daj bože da pređe cenzus, u Beogradu, u krugu dvojke

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija