• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2017

15:27

JOVANOV: Fabrike su prave, kao i imovina Šutanovca!

Politika

JOVANOV: Fabrike su prave, kao i imovina Šutanovca!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov istakao je danas da su fabrike na jugu Srbije prave, kao i Klinički centar u Nišu, baš kao što je prava imovina koju poseduje lider DS Dragan Šutanovac

Odbacujući kao neistinite navode Šutanovca o lažnim investicijama na jugu Srbije, Jovanov u saopštenju ističe da su "pravi pogoni i fabričke hale "Džonson elektrika", "Astera", "Leonija", "Cumtobela" i drugih investitora u Nišu, baš kao što je pravi pašnjak na Vračaru Dragana Šutanovca".

Jovanov ističe i da je pravi Klinički centar u Nišu, koji je danas otvoren na ponos čitave Srbije, "baš kao što je pravih 300.000 evra na deviznom računu Dragana Šutanovca".

- Prava je fabrika "Teklas automotive" u Vladičinom Hanu, baš kao što su pravi ručni satovi Dragana Šutanovca, za koje njegove stranačke kolege kažu da vrede više desetina hiljada evra - navodi Jovanov.

On kaže i da zato narod Srbije podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

- Zato što zna da time što podržava Vučića, podržava onoga ko se bori za narod, a ne za sebe, kao i da ne omogućava da se raznim "šutanovcima", koji na vlast dolaze u pocepanim patikama i izbledelim farmerkama, a odlaze podgojeni i obučeni u najskuplja odela, pune novčanici i slamarice, dok oni završavaju na ulici bez posla - zaključio je Jovanov u saopštenju, saopštila je SNS.

Šutanovac je prethodno u Kostolcu rekao da se građanima umesto boljeg života nude lažne fabrike i lažne investicije i da zato sve više njih napušta Srbiju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 6 godina

Zli jezice žele da ospore neverovatne uspehe SNS i Aleksandra Vučića i u toj nameri služe se neistinama.

Milica

pre 6 godina

Zli ljudi, pakosni, ljubomorni žele da ospore uspeh i snagu SNS-a, ali građani znaju da imovina tih zlih ljudi jeste upravo njihova koja im je opljačkana od strane njih.

Realan

pre 6 godina

Sutanovac sa pasnjacima po Vracaru prica nekome da je nesto lazno, sramota . . .

Miša

pre 6 godina

Kada je u pitanju Šutanovac, sve je jasno. Sve što je učinio u politici i van nje, uradio je u ličnu korist. To znaju i vrapci na grani. Posebno je bio smešan kada je kometarisao tkz. "pašnjak".

mihajlo

pre 6 godina

Iza SNS stoje rezultati i dela,a ne sarene laze!

Darko

pre 6 godina

Lepo je Jovanov ilustrovao ko radi za gradjane, a ko za svoj dzep.

Jovan

pre 6 godina

Oni koji su ljubomorni žele da ospore i ukaljaju trud predsednika države.

maki

pre 6 godina

Nisu svi ko Šule, da gledaju samo lični interes, nekome je stalo do Srbije i njenih građana.

bojana

pre 6 godina

Za Sutanovca su pravi pogoni i fabricke hale samo one koje je DS prodao za, 1 evro, a narod ostavio na ulici.

FOLKAO

pre 6 godina

Samo što je imovina Šutanovca izrasla na pretopljenim tenkovima i topovima, na političkoj korupciji i proviziji a delom i na kradji stranačkih para.

Miki

pre 6 godina

Sta su Sule i ostali lazovi i kriminalci nudili narodu petog okrobra 2000. godine, a sta smo dobili? 'Ajd sto nista nismo dobili, nego nas opljackase do maskimuma.

Bora

pre 6 godina

U vreme DS vlasti mogli smo samo da gledamo kako prodaju fabrike, kako se oni bogate i postaju tajkuni, pa je i njima samima, danas neobicno i nezamislivo, da se Srbija gradi i narod zaposljava.

Nevena

pre 6 godina

Šutanovcu smeta da se radi i gradi, jer je čovek navikao samo da uništava, ali ne i da gradi.

Doda

pre 6 godina

Samo se pitam odakle Šutanovcu tolika imovina? Sigurno je nije pošteno stekao.

JUG SRBIJE

pre 6 godina

Kako nije Sutanovca sramota da govori o jugu Srbije kad tamo nije bio, neka dodje, pogleda pa neka onda moralise, ti isti Sutanovci su nam unistili jug Srbije koji se sada oporavlja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija