• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

17.12.2017

21:32

SNS U NIŠU: DS pokazala da je zloupotrebljavala funkcije

Politika

SNS U NIŠU: DS pokazala da je zloupotrebljavala funkcije

Podeli vest

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš saopštio je danas da je Demokratska stranka još jednom pokazala ono što građani Niša i Srbije već odavno znaju - da su oni, dok su vršili vlast, javne funkcije koristili radi sticanja lične i stranačke koristi, na štetu građana i bez poštovanja nadležnih državnih institucija čije su ingerencije tada rado uzurpirali

- Rezultati takve politike, koje su oni 2012. godine ostavili građanima i novoj vlasti, jesu: 5 milijardi dinara neisplaćenih i prenetih obaveza budžeta Grada Niša, 21,5 milion evra zaduženja po osnovu kredita i javna komunalna preduzeća na ivici kolapsa - navodi se u saopštenju.

SNS, kao politička stranka koja je odgovorna prema građanima Niša i Srbije, trudi se da opravda poverenje dobijeno na izborima i obavlja vlast tako da svakim danom učini život građana boljim i lakšim i da izvuče Niš i Srbiju iz stanja u koje su ih doveli DS i njeni sateliti, upravo vodeći politiku kakvu su naveli u svom saopštenju.

- SNS još jednom ponavlja da su svi građani Srbije jednaki pred zakonom i da nadležni državni organi uživaju bezuslovnu podršku za rasvetljavanje svih krivičnih dela, bez obzira na stranačku pripadnost njihovih počinilaca, što nije bio slučaj u vreme vladavine DS - piše u saopštenju.

SNS ističe da nastavlja da vodi politiku poštovanja državnih institucija i vrši vlast u interesu svih građana Niša, kako bi se obezbedio kontinuirani razvoj Grada i realizovali investicioni projekti započeti prethodnih nekoliko godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zeks

pre 6 godina

Bolje je da gledaju svoje redove i posao (vlasti) koje obavljaju. Mnogi koji su vršili vlast iz doba DS-a se sada nalaze u SNS-u. Promenilo se dosta toga nabolje, ali i puno stvari je ostalo isto, a neke su i gore.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija